Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Aizvadīts motokrosa seriāla ‘’Monster Energy Superkauss’’ pirmais posms

Easyget.lv, 02.05.2013. 09:32

1. maijā Valmierā tika aizvadīts motokrosa seriāla ''Monster Energy Superkauss'' pirmais posms. Vairāku tūkstošu skatītāju klātbūtnē piecās klasēs pie starta barjeras kopā stājās 154 sportisti, informē Aigars Liepa.
Aizvadīts motokrosa seriāla ‘’Monster Energy Superkauss’’ pirmais posms

Prestižākajā MX PRO klasē kopā uz starta izgāja 29 piloti. Jau kvalifikācijas sesijā sevi kā galveno pretendentu uz uzvaru pieteica Matīss Karro, kurš uzrādīja ātrāko apļa laiku. Matīss favorīta statusu apliecināja arī visos trīs finālposmos, izcīnot uzvaras katrā no tiem. Atlikušās divas vietas uz goda pjedestāla ieņēma Augusts Justs - 2.vieta un Roberts Justs - 3.vieta. Kopvērtējuma 4.vietu izcīnīja pērnā gada čempions Dāvis Līvs, bet piektajā vietā ierindojās Līva komandas biedrs Kārlis Sabulis.

Kvadru klasē abos finālbraucienos ātrākais izrādījās un par posma uzvarētāju kļuva Edgars Meņģelis. Abas reizes otrais finišēja Ralfs Reinfelds, bet kopvērtējuma trešā vieta Kārlim Bolem.

Senioru klasē ātrākais abos braucienos bija Leons Kozlovskis, 2.vieta pērnā gada čempionam Raimondam Baltgalvim, bet goda pjedestāla trešo pakāpienu aizņēma Ivars Rubīns. Jauniešu klasē pirmo uzvaru karjerā izcīnīja Uldis Spulle, 2.Reinis Čudarāns, 3.vietā lietuvietis Dovydas Karka. Visjaunāko braucēju - Junioru klasē trīs ātrākie izrādijās viesi no Igaunijas 1.Jan Jakobson, 2.Tamur Talviku.

Komandu vērtājumā uzvaru izcīnīja ‘’MX Moduls’’, 2.vieta ‘’Motosports Elkšņi RT’’, bet trešo vietu izcīnīja ‘’Motoparks Kandava Sumata MX’’ komandas sportisti.

Nākamais Superkauss posms tiks aizvadīts jau 12.maijā Kandavā.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV