Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Latvijas agresīvākie cīkstoņi pulcēsies Tukumā

Easyget.lv, 10.05.2013. 10:35

Sestdien, 11. maijā plkst. 19:00 Tukumā naktsklubā „Infinity” (Pils iela 22) notiks pavasara, iespējams, interesantākais cīņu šovs „FREON: First Blood”, kurā tiksies Latvijas vieni no agresīvākajiem cīņu sporta pārstāvjiem, kā arī sportisti no ārzemēm, informē „Tukuma Brāļu” pārstāvis Jānis Eisaks.

Pasākumā piedalīsies cīņas sporta pārstāvji no Rīgas, Tukuma, Saldus, Talsiem, Olaines, Jelgavas un pat no Helsinkiem (Somijas), kuri ringā stiprāko noskaidros pēc boksa, kikboksa un MMA noteikumiem.

Protams, titulētākie šī cīņu šova dalībnieki būs pasaules smagā svara čempions MMA un panbkrationā junioriem Oļegs Jemeļjanovs, Skandināvijas čempions kikboksā Māris Karstais, Latvijas čempions kikboksā Ivars Kenigsbergs, Latvijas un Baltijas čempions kikboksā Gvido Seilis, Eiropas vicečempions MMA Aleksandrs Skreivers, Latvijas un Baltijas čempione pankrationā Nora Isadžanjana u.c. ne mazāk pieredzējuši atlēti.

Viennozīmīgi vakara gaidītākās būs trīs cīņas – pirmā, MMA mačs par vakanto Latvijas smagā svara čempiona titulu FREON versijā starp pasaules čempionu junioriem Oļegu Jemeļjanovu un Latvijas reitingu trešā numura Viestura Saldava divkauja. Šos sportistus jau vairakkārt gribējuši savest kopā, taču tā arī šo cīņu nevienam līdz šim nav izdevies noorganizēt.

Otrā – Tukuma pussmagā svara kikboksa čempiona Mara Karstā cīņa. Tiesa, pagaidām īsti vēl nav zināms viņa gaidāmā pretinieka vārds, taču tas drīzumā tiks atklāts. Organizatoru izvēle svārstās starp Eiropas kausa ieguvēju Sntaņislavu Makarenko un Eiropas čempionu, igauni Ņikitu Mihailovski. Sākotnēji viņam bija paredzēta cīņa ar Mārtiņu Jamontu, taču sportists treniņā guva savainojumu un bija spiests atteikties no šī cīņas piedāvājuma.

Trešā – sieviešu boksa mačs starp pankrationa čempioni Noru Isadžanjanu un somu sportisti Rouzu Hendriksoni. Šo divkauju ringā tiesās Latvijas titulētākā dūru meistare, UBO pasaules čempione boksā Agnese Boža.

Savainojumu dēļ no šī pasākumā nepiedalīsies Latvijas labākais vieglā svara MMA cīkstonis Edgars Skrīvers un bijušais pasaules čempiona titula pretendents boksā GBC versijā (junioriem) Juris Ivanovs.

Cīņu pāri:

  1. Boxing: Edgars Graubcis (Rīga) vs. Mārtiņš Leidums (Tukums)
  2. Boxing: Artūrs Novičenoks (Tukums) vs. Romāns Kepcovs (Jelgava)
  3. K-1: Gints Baldiņš (Saldus) vs. Aleksandrs Skreivers (Rīga)
  4. Boxing: Nora Isadzanjana (Rīga) vs. Rouza Hendriksone (Somija)
  5. K-1: Gvido Seilis (Rīga) vs. Semjons Kazakovs (Talsi) 
  6. K-1: Māris Karstais (Tukums) vs. TBA
  7. K-1: Ivars Kenigsbergs (Tukums) vs. Mārtiņš Seļeckis (Rīga)
  8. K-1: Edgars Budreika (Tukums) vs. Ričards Bolotņiks (Rīga) 
  9. MMA: Viesturs Saldavs (Rīga) vs. Oļegs Jemeļjanovs (Olaine)
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV