Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Rīgā pulcēsies atlēti un bikini fitnesa pārstāves no Baltijas valstīm un Krievijas

Easyget.lv, 14.05.2013. 10:11

Svētdien, 19. maijā, Studio69 koncertazālē (Tērbatas ielā 73, Rīgā) notiks vērienīgs un krāšņs sporta pasākums – ikgadējais IFBB Latvijas čempionāts fitnesā, bodifitnesā, bikini fitnesā, bodibildingā un mens physique, informē Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas prezidente Kristīne Vederņikova.
Rīgā pulcēsies atlēti un bikini fitnesa pārstāves no Baltijas valstīm un Krievijas

Sacensībās piedalīsies vairāk nekā 50 sportistu no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas un Krievijas, to skaitā būs arī Eiropas un Pasaules čempionātu godalgoto vietu ieguvēji.

Pasākuma ietvaros notiks IFBB Latvija Fitnesa Projekta fināls, kurš iesākās 13.martā, kad 18 meitenes un 15 puiši izaicināja sevi un pievienojās deviņu nedēļu ilgai treniņu un diētas programmai sporta speciālistu un profesionāļu vadībā, lai 19.maijā izietu uz skatuves nominācijās „Miss Bikini Fitness” un „X-Power Mens Physique”. Dalībnieki šim pasākumam ir nopietni gatavojušies trenējoties Projekta galvenā atbalstītāja „City Fitness” sporta klubos, kā arī apgūstot defilē iemaņas IFBB Bikini Fitnesa Studijā. Konkurence ir ļoti nopietna, visas meitenes un puiši ir lieliskā formā, intriga par to, kuri kļūs par galveno titula ieguvējiem, saglabāsies līdz pat pēdējam mirklim.

Sacensībās tiks noskaidrota labākā Latvijas sportiste fitnesa un bodifitnesa kategorijās, bērnu un jauniešu fitnesa kategorijās, kā arī Latvijas bodibildinga vecmeistars Aivars Visockis priecēs skatītājus ar savu sniegumu. Pasākuma pērle, kā ierasts, būs bikini fitnesa kategorija, kur 15 sportistes cīnīsies par augstākā kaluma medaļām. Balvas dalībniecēm ir sarūpējuši ilggadējie bikini fitnesa pasākumu atbalstītāji un federācijas partneri - profesionālie matu kopšanas zīmoli „Matrix” un „L'Oreal Baltic”.

Uz pasākumu 19.maijā tiek laipni gaidīti visi sporta un estētiski skaisti attīstīta ķermeņa cienītāji, kuri vēlas vienkopus redzēt stiprākos Baltijas valstu atlētus, Latvijas skaistākās bikini fitnesa sporta pārstāves un jaunās sporta disciplīnas Mens Physique dalībniekus. Sacensību sākums: plkst.13:00 - bērni un jaunieši; plkst.14:00 - pieaugušie.

Turnīru organizē Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija sadarbībā ar Bakernutrition.lv. Vairāk: www.ifbb.lv

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV