Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Futbola slavenības ieskandina Futbola dienu

Easyget.lv, 14.05.2013. 15:12

Aizvadītās nedēļas nogalē, 11. un 12. maijā, tirdzniecības centra „Spice” telpās valdīja lielais futbols, ieskandinot Vislatvijas Futbola dienu, kas notiks 18. maijā.
Futbola slavenības ieskandina Futbola dienu

Vislatvijas Futbola dienas centrālā pasākuma priekšvakarā, kas notiks 18. maijā, ikvienam tirdzniecības centra apmeklētājam bija iespēja pārbaudīt savas prasmes futbola meistarības konkursos un pielietot savas zināšanas futbola jautājumos, iegūstot vērtīgas balvas no Latvijas Futbola federācijas (LFF) un t/c „Spice”, informē Latvijas Futbola federācijas preses sekretārs Viktors Sopirins. Atsevišķi konkursi tika rīkoti gan jaunajiem futbola draugiem, gan mammām un tētiem, kas atstāja neviltotu prieku apmeklētāju sejās.

Futbola dienas 2013 prezentēšanas pasākuma ietvaros apmeklētājiem bija ne tikai lieliska iespēja uzspēlēt futbolu, bet arī vienreizēja iespēja tikties ar izcilām futbola personībām, kuru sasniegumi ir unikāli pat pasaules futbola mērogā. Īpašo viesu statusā t/c „Spice” ciemojās tādas futbola personības un bijušās Latvijas valstsvienības zvaigznes kā Marians Pahars, Igors Stepanovs, Mihails Zemļinskis, Oļegs Blagonadeždins. Futbolisti ar prieku komunicēja ar apmeklētājiem, iesaistījās futbola aktivitātēs un sniedza autogrāfus gan lielajiem, gan mazajiem futbola draugiem.

Aktīvākajiem apmeklētājiem, kas iesaistījās aktivitātēs, tika piedāvāta iespēja piedalīties lielās balvas izlozē un laimēt ģimenes ceļojumu sadarbībā ar Futbola dienas atbalstītāju – prāmuju pārvadātāj kompāniju „Tallink”. Lielās balvas izloze notiks Futbola dienas ietvaros, sestdien, 18.maijā, Skonto stadionā Latvijas Kausa izcīņas finālspēles SK „Liepājas metalurgs” – FK Ventspils pārtraukumā.

LFF ielūdz visus futbola atbalstītājus uz kopējiem Futbola dienas svētkiem 18. maijā Rīgas centrā, kur tiks izveidots īpašs futbola kvartāls, apvienojot četras sporta celtnes – Skonto stadionu, Rīgas 49. vidusskolas sporta kompleksu, Rīgas Hanzas vidusskolas sporta kompleksu, Olimpisko Sporta centru. Futbola kvartāla ietvaros apmeklētājiem būs iespēja apmeklēt izstādi „Futbols Expo 2013”, apmeklēt teorētiskos un praktiskos seminārus, sacensties un pārbaudīt savas futbola prasmes meistarības konkursos un daudzas citas lietas, bet pašus jaunākos Futbola draugus sagaidīs bērnu pilsētiņa ar dažādām izklaides iespējām.

Futbola dienas devīze ir „Futbols vieto!” un šis futbola kvartāls apvienos četrus būtiskus aspektus personības veidošanā – Sports – Kultūra – Izglītība – Izklaide. Ieeja uz pasākumu bezmaksas, sākums plkst 11:00.

Plašāka informācija: http://www.lff.lv/lv/futboladiena/2013/programma/

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV