Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Tele2 Rīgas velomaratonā cīnīsies par prestižajiem SEB un Rīgas mēra kausiem

Easyget.lv, 21.05.2013. 15:55

Tele2 Rīgas velomaratons šogad norisināsies jau 30. reizi, kas ir lielākās riteņbraukšanas sacensības Rīgā un viens no nozīmīgākajiem sporta pasākumiem Latvijā.
Tele2 Rīgas velomaratonā cīnīsies par prestižajiem SEB un Rīgas mēra kausiem

Tas laika gaitā ir kļuvis par vienu no nozīmīgākajiem sporta pasākumiem valstī un ir apliecinājis sevi arī Eiropas velomaratonu vidū. Dalībnieki var izvēlēties kādu no trijām distancēm – 89 km garo „SEB sporta distanci”, 32 km „Tautas distanci” un 16 km „Gutta Max“ ģimenes braucienu, unformē „Igo Japiņa sporta aģentūras“ pārstāvis Toms Markss.

2. jūnijā sporta distancē dalībnieki brauks gar Zaķumuižu, Tīnūžiem, Sauriešiem un caur Dreiliņiem atgriezīsies Rīgā, kur pēdējos kilometrus veiks pa centrālajām Rīgas ielām un tiltiem, finišējot 11. novembra krastmalā. Tikmēr Tautas un „Gutta Max” distances vīsies pa 11. novembra krastmalu, Krasta ielu, Dienvidu tiltu, Bauskas un Mūkusalas ielām, bet apļa beigās riteņbraucēji šķērsos Daugavu pa Vanšu tiltu un finišēs krastmalā. Tautas klases braucēji veiks divus apļus, bet „Gutta Max” ģimenes brauciena dalībnieki vienu apli. Plašāka informācija par gaidāmajiem satiksmes ierobežojumiem sacensību laikā gaidāma velo.lv.

„SEB sporta klases” braucēji sacentīsies par prestižajiem „SEB bankas” kausiem un sponsoru balvām, bet „Tautas distances” pirmo trīs vietu ieguvēji vīriešu un sieviešu absolūtajos vērtējumos tiks apbalvoti ar Rīgas mēra kausiem un citām vērtīgām balvām. Kopumā uzvarētāji tiks noteikti 15 vecuma un meistarības grupās, kā arī komandu vērtējumā. Specbalvu no „Tele2” saņems kuplākais darba kolektīvs. Rādot piemēru, „Tele2” piedalīsies velomaratonā ar vairāk nekā 300 darbinieku lielu komandu. Pārsteigumi sagaida arī kuplāk pārstāvēto skolu vai augstskolu, vecāko un atraktīvāko dalībnieku, kā arī draudzīgāko riteņbraucēju grupu, bet visi „Gutta Max” ģimenes brauciena” dalībnieki saņems balvas no „Gutta”.

„Tele2” valdes priekšsēdētājs Valdis Vancovičs: „Paredzam, ka „Tele2 Rīgas velomaratonā” šogad pulcēsies jau ap 5000 riteņbraucēju, kas nozīmē ne tikai gada ievērojamāko velo notikumu pašā Rīgas sirdī, bet arī atbildību. Esam parūpējušies par ērti izbraucamām trasēm, savukārt policija nodrošinās drošu pārvietošanos pa lielākajām centra ielām un tiltiem. Aptauja rāda, ka gandrīz katrs trešais iedzīvotājs lieto mobilo tālruni, braucot ar riteni. Lai arī mobilais tālrunis var būt ļoti noderīgs ar dažādām velo aplikācijām un kartēm, aicinu „Tele2 Rīgas velomaratona” dalībniekus būt uzmanīgiem un brauciena laikā koncentrēties trasei, gūstot vislielāko prieku no tā, ka vismaz vienu dienu gadā Rīgas ielas visā platumā pieder mums, velobraucējiem!”

Pagājušajā gadā velomaratonā piedalījās vairāk nekā 4000 dalībnieku, bet šogad riteņbraucēju skaits varētu tuvoties 5000.

Informācija par „Tele2 Rīgas velomaratonu”, trasēm, reģistrāciju un treniņa grafikiem ir pieejama www.velo.lv mājas lapā. Ikviens, kurš vēlas labi sagatavoties sacensībām, aicināts piedalīties noslēdzošajā, trešajā, treniņbraucienā, kas norisināsies 27. maijā, Biķernieku sporta kompleksā.

Piesakoties velobraucienam no 29. aprīļa līdz 26. maijam, „Tele2” un „Zelta Zivtiņas” klientiem vēl ir iespēja saņemt 20% atlaidi dalības maksai. Lai iegūtu atlaides kodu, jānosūta SMS ar tekstu „VELO” uz numuru 1626. Ar vienu atlaides kodu var pieteikt ne vairāk kā 2 personas. Plašāka informācija par pieteikšanos pieejama mājas lapā www.velo.lv.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV