Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Stilīgākais skrējiens Rīgā - 1. jūnijā Mežaparkā

Easyget.lv, 27.05.2013. 14:33

Piekto gadu pēc kārtas vasaras sākums Mežaparkā tiks atklāts ar skrējienu "Zelta Keda". Šoreiz pasākuma datums sakrīt ar pirmā vasaras mēneša pirmo datumu - 1.jūnijs

„Zelta Keda” jau kļuvis par vienu no Rīgas aktīvās atpūtas tradicionālajiem pasākumiem. Tas ir pasākums, kurš pulcē īstenus „profiņus”, „svētdienas” sportistus, sabiedrības „krējumu”, atraktīvas ģimenes, uzņēmīgus darba kolektīvus, stilīgus skolēnus un studentus. Kas viņu vieno? Viņi priekšroku dod aktīvai atpūtai ārpus mājas sienām. Viņi zina, ka sportot ir stilīgi.

"Skrien, cik gribi! (maksimāli atļauts veikt 3 apļus, apļa garums 5 km, bērnu distances no 200 – 600 m). Lai skrējiens būtu raitāks un pa spēkam ikvienam, distancē būs īpašs pitstops, kuru šogad nodrošinās „Sportland”. Tajā būs iespējams ne tikai atvilkt elpu, bet arī piedalīties dažādās aktivitātēs, balvā par to saņemot saldējumu" informē sacensību organizatori SportLat.

Sacensību programma:

No 9:30 - Dalībnieku ierašanās, reģistrācija, distances apskate un iesildīšanās
11:30 Starts bērnu distancēm
12:12 Starts skrējienam kāzu kleitās un šineļos
12:30 Starts Zelta Keda 2013 skrējienam
15:00 Apbalvošana.

Reģistrēšanās sacensībām:

Sacensību iepriekšējā online reģistrēšanās notiks līdz 30. maijam plkst. 24:00. Tomēr tie, kas nebūs paspējuši iepriekš reģistrēties, to varēs izdarīt arī sacensību dienā uz vietas. Visu informāciju par „Zelta Kedu” iespējams iegūt „Sportlat” birojā (Rīgā, Ganību Dambī 25D), kā arī mājas lapā www.zeltakeda.lv, aizpildot pieteikšanās formu.

Arī šogad visiem, kam galvā ir vairāk muļķību, kā ātruma kājās, tiek aicināti noskriet trasi (distances garums 3 km) mazliet spilgtākā tērpā, kā pārējiem. Pirms gada "Zelta Kedā" tika ieviesta jauna tradīcija - skrējiens kāzu kleitās, ko rīkoja pasākuma sponsors veikals "Labās Mantas". Uz starta izgāja 32 dalībnieces un divi vīriešu kārtas pārstāvji. Šogad jau pieteikušās 60 dalībnieces, un starp daiļā dzimuma pārstāvēm skries jau astoņi kungi. Pieteikšanās skrējienam vēl turpinās, organizatori ziņo, ka arī uz vietas varēs iegādāties kleitu, startētu baltajā skrējienā.

Uzvarētāja kā galveno balvu saņems dāvanu karti romantiskai atpūtai no „Skrundas Muiža”, savukārt pasākuma atbalstītājs ‘’Labās Mantas’’ pārsteigs labāko rezultātu ieguvējus ar īpaši atraktīvām balvām. „Zelta Kedas” sponsors „Labās Mantas” sola atkal parūpēties par tām dalībniecēm, kam kleitu nav, piešķirot tās par simbolisku dalības maksu.

Dalības nosacījumi:

Bez savas kleitas – 20 Ls (kleitu piešķir veikals „Labās Mantas”, kleita pēc skrējiena paliek skrējēja īpašumā). Reģistrēšanās veikalā „Labās Mantas”, Ganību dambī 25d, Rīgā.
Ar savu kleitu – 5 Ls. Reģistrēšanās skrējiena „Zelta Keda” mājas lapā.
Bez sava šineļa – 10 Ls (šineli piešķir veikals „Labās Mantas”, šinelis pēc skrējiena paliek skrējēja īpašumā). Reģistrēšanās veikalā „Labās Mantas”, Ganību dambī 25d, Rīgā.
Ar savu šineli – 5 Ls. Reģistrēšanās skrējiena „Zelta Keda” mājas lapā.

Sacensības organizē sporta pasākumu rīkotājs Biedrība sporta kubs SportLat. Pasākumu atbalsta Rīgas domes, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments. Skrējiens „Zelta keda” ir arī viens no Rīgas Sporta gada pasākumiem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV