Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

ZZ Čempionāta 2013 fināls pulcēs 5000 skolēnu no visas Latvijas

Easyget.lv, 29.05.2013. 15:36

Sestdien, 1. jūnijā, Arēnā Rīga notiks Latvijā vērienīgāko skolēnu sporta un prāta spēļu ZZ Čempionāts 2013 lielais fināls, kurā sacentīsies visā čempionāta vēsturē lielākais dalībnieku skaits - ap 5000 skolēnu no visas Latvijas. 
ZZ Čempionāta 2013 fināls pulcēs 5000 skolēnu no visas Latvijas

Finālsacensību laikā pie Arēnas Rīga ikvienam interesentam būs pieejama plaša izklaides programma, kuras ietvaros varēs piedalīties dažādās sporta un ģimenes aktivitātēs, kā arī baudīt Latvijā populāru mūziķu priekšnesumus, informē ZZ Čempionāta Kristiāna Tumena.

ZZ Čempionāta lielais fināls šogad notiek Starptautiskājā bērnu aizsardzības dienā. Jau no plkst. 11:00 visas dienas garumā pie Arēnas Rīga ģimenes tiek aicinātas apmeklēt bezmaksas izklaidējošu pasākuma programmu, kuras laikā ikvienam būs iespēja piedalīties un vērot virkni dažādus priekšnesumus, tostarp noklausīties muzikālus pārsteigumus no grupām PeR un Musiqq, DJ Toma Grēviņa, DJ Rudd un ZZ Alekša, izmēģināt prāta spējas zinātkāres centros - AHHAA, Zili Brīnumi un Z(in)oo, kā arī satikt Pasaules un Eiropas labākos robotu meistarus no Rīgas, vērot izcilāko snovbordistu trikus uz īsta sniega un Eiropas skrituļslidošanas čempiona Nila Jansona priekšnesumus, iepirkties bērnu sporta preču tirdziņā Andele Mandele un izbaudīt daudz dažādas citas aktivitātes.

Tāpat visas dienas laikā apmeklētājiem būs iespēja piedalīties dažādās sacensībās, piemēram, pārbaudīt pirkstu veiklību Akmens Šķēres Papīrīts dueļos, uzstādīt ātruma rekordu ar Miit Ruļļa īpašajiem velosipēdiem un sacensties par spēcīgāko florbola sitienu vārtos.

Šī gada ZZ Čempionāts veltīts Spēkam un Prātam - diviem būtiskiem elementiem, skolēnu vispusējai attīstība. Kopumā finālā sacentīsies 180 klases, kuras čempionāta pusfinālos ir sevi parādījušas kā sportiskākās un saliedētākās komandas. ZZ Čempionātam šogad kopumā pieteicās rekordaugsts klašu skaits no visas Latvijas - 1982 klases, kas liecina par skolēnu interesi un vēlmi nodarboties ar sportiskām un attīstību veicinošām aktivitātēm. Visvairāk pieteikumu saņemti no Rīgas reģiona, tiem seko Vidzeme un pēc tam pārējie reģioni – Zemgale, Kurzeme un Latgale. Savukārt visaktīvāk sacensībām pieteicās skolēni 6. līdz 8. klašu grupā.

„Mēs esam patiesi saviļņoti un ar nepacietību gaidām sestdienu, kad tiks noteiktas Latvijas sportiskākās, erudītākās un saliedētākās klases. Šis būs nozīmīgs pārbaudījums visai ZZ Čempionāta komandai, jo šogad finālā uzņemsim rekordlielu dalībnieku skaitu. Aicinu ikvienu apmeklēt šo vērienīgo pasākumu, kas būs ne tikai finālsacensības 180 klasēm, kas cīnīsies par lieliskām balvām, bet arī svētki visiem pārējiem,” stāsta Zelta Zivtiņas zīmola vadītāja Laura Ozoliņa.

ZZ Čempionāta lielo fināla pasākumu būs iespēja vērot tiešraidēs no plkst. 11:00 līdz 11:15 TV6 un no plkst. 15:15 līdz 16:00 LNT, kā arī lielākajā interneta portālā Pilsēta24.lv un Zelta Zivtiņas mājaslapā sadaļā „Izklaide”, kur tiešraide tiks nodrošināta visas dienas garumā.

Zelta Zivtiņa sadarbībā ar jauniešu organizāciju Avantis ZZ Čempionātu rīko jau septīto gadu.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV