Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Otro gadu Rīgā notiks sacensības fiksīšiem

Easyget.lv, 03.06.2013. 14:02

Svētdien, 9. jūnijā, jau otro gadu pēc kārtas notiks Red Bull Tru Fix sacensības. Konceptu izstrādājis vairākkārtējais Red Bull Mini Drome uzvarētājs un pasaules rekordists Toms Alsbergs un viņa domubiedru grupa Tru Fix Kru.
Otro gadu Rīgā notiks sacensības fiksīšiem

Sacensības ir paredzētas tiem braucējiem, kuri pārvietojas ar fiksēto rumbu treka velosipēdiem jeb tautā sauktajiem fiksīšiem.

Šogad Red Bull Tru Fix sacensības notiks izaicinājumiem pilnā vietā – Latvijas dzelzceļa vēstures muzejā. Trase vīsies gan pa iekštelpām, gan pa teritoriju pie muzeja un solās būt izaicinoša. Saglabājot tradīcijas, viens no trases elementiem būs vecmāmiņu uzbrukums. Būs arī klasiskāki trases elementi, piemēram, kikeris un wallride. Dalībniekiem jābūt gataviem pārvarēt grūtības, jo viens no šķēršļiem kļūdas nepiedos un neveiklība gadījumā nāksies paplunčāties baseinā, informē Red Bull Latvia pārstāve Ilze Petersone.

Pagājušogad uzvaras laurus vīriešu grupā plūca Jānis Slics, bet sieviešu – Linda Jakubone. Jau šobrīd savu dalību ir apstiprinājuši vadošie Baltijas braucēji, kā arī viesi no citām valstīm.

Lai piedalītos sacensībās, vismaz 16 gadus vecajam dalībniekam/ dalībniecei jāierodas ar savu fiksīti Latvijas dzelzceļa vēstures muzejā 9. jūnijā. Dalība bez maksas.

Sacensību nolikums un reģistrācija sacensībām līdz 7. jūnijam onlainā šeit: www.redbull.lv/trufix, pēc tam - uz vietas.

Fotogrāfijas un video augstā izšķirtspējā pēc Red Bull Tru Fix būs pieejamas Red Bull bezmaksas foto un video datubāzē Red Bull Content Pool www.redbullcontentpool.com

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV