Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Dobelē aizvadīts "Monster Energy Superkausa" trešais posms

Easyget.lv, 03.06.2013. 15:33

Svētdien, 2. jūnijā, ''Ceļa Ēzeļu'' trasē Dobelē tika aizvadīts trešais motokrosa seriāla ''Monster Energy Superkauss'' posms, kurā piecās klasēs tika noskaidroti posma uzvarētāji.

Prestižākajā MX Pro klasē kvalifikācijā ātrāko apļa laiku uzrādīja tā brīža kopvērtējuma līderis un Valmieras posma uzvarētājs Augusts Justs. Taču pirmajā braucienā tika piedzīvots smags kritiens un Augusts no tālākās cīņas par uzvaru izstājās. To lieliski izmantoja Dāvis Līvs un triumfēja visos trīs braucienos. Otro vietu posma kopvērtējumā izcīnīja lietuvietis Vitautas Bučas, bet uz trešā goda pjedestāla pakāpiena stājās jaunākais no brāļiem Justiem – Roberts.

Jauniešu klasē uzvara Tomasam Šileikam, kurš aiz sevis divu braucienu summā atstāja Uldi Spulli un Madaru Purekli. Senioru klasē trešo posmu pēc kārtas uzvarēja Leons Kozlovskis. Saldus motokluba pārstāvim Raimondam Baltgalvim otrā vieta, bet uz trešā goda pjedestāla pakāpiena stājās Jurijs Kovgers no komandas ‘’Dako Ziemeļvidzeme’’. Kvadru klasē uzvarēja Kristaps Veinbergs, otrajā vietā Edgars Meņģelis, bet trešā vieta igaunim Mauri Kirsip. Junioru klasē nepārspēts palika vel viens igauņu sportists Hardi Rosiorgs, otrais viņa tautietis Jans Jakobsons, bet trešajā vietā viesis no Lietuvas Mikolas Baranauskas.

Komandu ieskaitē trešajā posmā, savus sīvākos sāncenšus no ‘’Motosports Elkšņi Motokurzeme’’ pārspējot par diviem punktiem, uzvaru izcīnīja ‘’MX Moduls’’ sportisti. Tešajā vietā ar pieciem punktiem no uzvarētājiem atpalika ‘’MPK Sumata MX’’ komanda.

Nākamais ''Monster Energy Superkauss'' posms tiks aizvadīts 21.jūlijā Igaunijas pilsētā Tartu un tas būs pirmais seriāla Superkauss posms, kurš notiks ārpus Latvijas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV