Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Red Bull Tru Fix 2013 pulcē 70 drosminiekus

Easyget.lv, 11.06.2013. 13:41 | komentāri (1)

Svētdien, 9. jūnijā, Latvijas dzelzceļa vēstures muzejā notika Red Bull Tru Fix sacensības.
Red Bull Tru Fix 2013 pulcē 70 drosminiekus

Red Bull Tru Fix ir šķēršļu trases sacensība riteņbraucējiem, kuri min fiksētās rumbas rumakus. Sacensības notiek otro gadu pēc kārtas, un šoreiz trase tika izbūvēta Latvijas dzelzceļa vēstures muzejā. Tā sākās muzeja telpās un turpinājās ārā, starp vilcieniem, pa ceļam metot izaicinājumu braucējiem ar dažāda veida šķēršļiem.

Kā apgalvo dalībnieki, trase šogad bija sarežģītāka, bet līdz ar to arī interesantāka. Tiesa gan, jau pēc pāris treniņbraucieniem bija pirmie nobrāzumi, kas nobiedēja dažus no riteņbraucējiem un viņi atteica savu dalību. Tomēr atradās arī septiņdesmit drosmīgie, kuri metās cīņā par uzvarētāja titulu.

Fināla brauciens džentlmeņu kategorijā bija spraigs. Līdz pat pēdējam šķērslim cīņa bija vienlīdzīga, tomēr Reinis Mārtiņš Priedītis pieņēma lēmumu ātrumā lidot pāri laipiņai, kamēr konkurenti – to apiet, tādā veidā izraujoties vadībā.

Dāmu finālā smagu kritienu piedzīvoja pagājušā gada uzvarētāja Linda Jakubone, iegūstot finālā 4. vietu, bet uzvaras laurus plūca Hristina Šatalova.

Dāmas:

  1. Hristina Šatalova
  2. Marika Arro
  3. Emīlija Mikalauska

Džentlmeņi:

  1. Reinis Mārtiņš Priedītis
  2. Kārlis Tone
  3. Einārs Lasmanis

Foto: Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV