Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Noslēdzies LČ 1. posms sievietēm ERGO Open

Easyget.lv, 01.07.2013. 15:48

Pagājušajā nedēļas nogalē Majoru pludmales laukumos norisinājās Latvijas čempionāta pludmales volejbolā ERGO Open 1. posms sieviešu duetiem, kurā kopumā startēja 16 komandas, informē Zane Šauva.
Noslēdzies LČ 1. posms sievietēm ERGO Open

Finālspēlē par trešo vietu cīnījās Alise Pastare/Anete Briņķe ar Lietuvas spēlētājām Simona Vaiciukynaite/ Urte Andriukaityte, kur tomēr latvietes izrādījās pārākas un ar rezultātu 2-0 (21-13; 21-16) guva uzvaru.

Lielajā finālā spēlēja Latvijas pārstāves Ilze Liepiņlauska/Sanda Ragozina pret igaunietēm Kertti Kulm/Eliise Hollas. Šajā spēlē tomēr igaunietes ar rezultātu 2-0 (21-17; 21-19) guva uzvaru pār Liepiņlausku/Ragozinu.

Godalgotais trijnieks:

  1. Kertti Kulm/Eliise Hollas (EST)
  2. Ilze Liepiņlauska/Sanda Ragozina (LAT)
  3. Alise Pastare/Anete Briņķe (LAT)

Turnīrs notiks ar apdrošināšanas sabiedrības ERGO atbalstu.

Ar šo turnīru tika atklāta Latvijas čempionāta sezona sieviešu duetiem, kā arī aizsākta Latvijas Volejbola Federācijas sadarbība ar apdrošināšanas sabiedrību ERGO. Nākamais ERGO OPEN posms notiks no 20.-21. jūlijam. Tas arī būs Jūrmalā, Majoru pludmalē un arī sieviešu duetiem.

Sekojiet rezultātiem http://www.beachvolley.lv

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV