Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Liepājā notiks iespaidīgas dragreisa sacensības

Easyget.lv, 11.07.2013. 14:00

12. un 13. jūlijā Liepājā tiks slēgta Pulvera iela, uz kuras tiks izveidota ātra un skatītājiem labi pārredzama trase, kurā norisināsies Latvijas dragreisa čempionāta 4. posms "Bridgestone Adrenalin Dragrace Championship".

Pulvera ielas garums ļauj uzstādīt ceturtdaļjūdzes jeb 402,336 metrus garu Dragreisa taisni, kurā skatītājus priecēs aizraujošas dragreisa sacensības. Pasākuma apmeklētāji varēs aplūkot savus favorītu auto dalībnieku parkā, kā arī drošā attālumā tiks nožogota skatītāju zona, kas ļaus pārraudzīt sacensības.

Liepājā īpaši spraigas cīņas norisināsies Unlimited klasē. Dalībnieki cīnīsies, lai pārspētu Latvijas Dragreisa čempionāta 3. posma dalībnieka Normunda Lāča uzstādīto ātruma rekordu - ceturtdaļjūdzi veicot 9,29 sekundēs ar ātrumu 240,4 km/h. Šo izaicinājumu pieņēmis autobraucējs no Lietuvas Aivaras Štikelis, kurš ieradīsies ar BMW auto un cīnīsies par čempiona titulu.

Pasākumā skatītāji varēs aplūkot tradicionālo „Rubbers riepu kūpināšanas šovu” savukārt ģenerālsponsors Bridgestone sarūpējis pārsteiguma balvas skatītājiem, dodot iespēju laimēt speciālbalvas.

Organizatori atgādina, ka 12.jūlijā Liepājā norisināsies treniņi un kvalifikācijas braucieni, savukārt 13.jūlijā skatītājus priecēs spriedzes pilnie finālu izslēgšanas braucieni. Piektdienas vakarā visi apmeklētāji tiek gaidīti apskatīt atsevišķus Dragreisa auto pie EGO Club Liepājā, kas piedāvā lielisku iespēju neformālā gaisotnē satikt un iegūt autogrāfus no saviem elkiem.

Ar tehniskajiem noteikumiem un čempionāta nolikumu var iepazīties LAF mājas lapā, kā arī visi jaunumi un diskusijas aplūkojami www.drag-racing.lv un www.facebook.com profilā Latvian Drag Racing Championship.

Biļetes uz sacensībām būs nopērkamas pasākuma norises vietā. Biļetes cena – 5 LVL abām sacensību dienām, kā arī 1 LVL jauniešiem 7-14 g.v., bērniem līdz 6 g.v. ieeja bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV