Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Ghetto Basket pietur Limbažos

Easyget.lv, 16.07.2013. 10:28

Turpinot izbraukumu sacensību rīkošanu Latvijas pilsētās, otrdien, 16.jūlijā Limbažos ielu kultūras un sporta kustība „Ghetto Games“ organizēs ielu basketbola turnīru.

Uz „Ghetto Basket“ sacensībām, kas plkst.18.00 tiks atklātas olimpiskā centra „Limbaži“ airēšanas bāzē, aicināts ikviens interesents un basketbola spēles pratējs. Reģistrēšanās spēlēm notiks no plkst.17.00 līdz plkst.18.00, savukārt turnīrs sāksies plkst.18.00.

„Ghetto Basket“ turnīrā dalībnieki sacentīsies vairākās vecuma grupās – vīrieši, kas dzimuši 1996.gadā un vecāki, U16 grupā - 1997.gadā dzimuši puiši un jaunāki, U14 grupā – 1999.gadā dzimušie un jaunāki, U12 grupā – 2001.gadā dzimušie un jaunāki puiši. Arī dāmas sacentīsies četrās vecuma grupās – basketbolistes, kas dzimušas 1996.gadā un agrāk, U16, U14 un U14 grupās.

Tradicionāli „Ghetto Basket” dalībnieki vīriešu grupā cīnās par „Ghetto Family” un Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) komandas Goldensteitas „Warriors” basketbolista Andra Biedriņa dāvāto braucienu uz Ņujorku, kas nozīmē iespēju klātienē vērot NBA spēli. Šo braucienu kā balvu jau ieguvusi Jelgavas komanda „Armet”, kā arī 2011. gada īpašā „Ghetto Basket” turnīra uzvarētāji no Rīgas – komanda „Mazais”.

Kā zināms, piektajā sezonā ielu kultūras un sporta kustība „Ghetto Games“ rīko sacensības nevien savā mītnes vietā – Grīziņkalna skeitparkā, bet arī daudzās Latvijas pilsētās, tostarp Rēzeknē, Dobelē, Salaspilī, Alūksnē, Valmierā un citviet. Vasaras sezonā iecerēti arī trīs lieli pasākumi – 9.jūlijā Grīziņkalnā starptautiskais „Sprite Slam dunk“ konkurss ar pasaules līmeņa sportistu piedalīšanos, no 8.līdz 11.augustam Ventspilī savukārt tiks rīkots starptautiskais ielu kultūras, sporta un mūzikas „Ghetto Games festivāls Ventspilī". Sezona noslēgsies ar vērienīgo pasākumu 31.augustā Rīgā, 11.novembra krastmalā.

„Ghetto Games” organizē: „Ghetto Family“. „Ghetto Games” sezonas galvenie partneri: „Rīgas Brīvostas pārvalde”, „Latvijas Universitāte”, basketbola klubs „VEF Rīga”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV