Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Pasaules čempioni boksā, MMA un kikboksā tiksies ringā Jūrmalā

Easyget.lv, 16.07.2013. 11:16

22. jūlijā plkst. 20 Jūrmalas pludmalē pie “Baltic Beach Hotel” notiks vērienīgs starptautisks cīņas šovs “Baltic Beach Battle”

Ringā tiksies labākie profesionāļi boksā, kikboksā un MMA no Baltijas, Krievijas, Ukrainas, Baltkrievijas. Pirmoreiz Latvijā varēs vērot pasaules čempiona MMA Sergeja Goļajeva (Krievija) cīņu, informē Vityaz Boxing Promotion pārstāve Iveta Dortāne.

“Latvijā šāda līmeņa turnīrs ar vairāku pasaules čempionu piedalīšanos tiek rīkots pirmoreiz,” stāsta Valērijs Arnauts, Vityaz Boxing Promotion ģenerāldirektors un turnīra organizators, “mūsu mērķis ir ar Baltic Beach Battle turnīru aizsākt ikgadēju tradīciju, tādējādi paaugtinot cīņas sporta veidu populāritāti, it sevišķi jaunatnes vidū, un veicinot sportistu karjeras izaugsmi.”

Kopumā turnīra “Baltic Beach Battle” ietvaros notiks deviņas cīņas. MMA, boksa un kikboksa ringā tiksies Latvijas sportisti Oļegs Fedotovs, Jevģēnijs Aleksejevs, Edgars Aleksandrovs, Andrejs Loginovs, kā arī pasaules čempions MMA Sergejs Goļajevs no Krievijas, Lietuvas sportists Romans Siudanis un citi. Īpašais turnīra viesis – MMA un kikboksa pasaules līmeņa zvaigzne - Sergejs Haritonovs, kurš jau septīto gadu pārstāv Holandes klubu Golden Glory.

Pasākumā cīņu starplaikos uzstāsies 2012.gada starptautiskā konkursa “Jaunais vilnis” uzvarētāja dziedātāja Niloo, notiks modes skate un īpaša šova programma. Informatīvās pārraides no turnīra raidīs Krievijā un NVS valstīs populārais sporta kanāls “Bojec”.

Turnīra organizators “Vityaz Boxing Promotion” http://www.vityazboxing.com – Krievijas Federācijā dibināta kompānija boksa un citu cīņas sporta veidu popularizēšanai un sportistu virzīšanai augšup pa karjeras kāpnēm. Šis ir jau trešais cīņas sporta veidu turnīrs, ko Latvijā organizē “Vityaz Boxing Promotion”. Iepriekšējie divi notika 2012.gadā Rīgā un Jūrmalā.

Biļetes un galdiņu rezervācija uz sporta un izklaides pasākumu “Baltic Beach Battle” - Biļešu serviss kasēs, Dzintaru koncertzāles kasē, un www.bilesuserviss.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV