Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Nedēļas nogalē ERGO Open 2. posms sievietēm

Easyget.lv, 16.07.2013. 14:47

No 20. līdz 21. jūlijam, piedaloties spēcīgākajām Latvijas un Lietuvas spēlētājām, Majoru pludmalē notiks otrais Latvijas čempionāta posms pludmales volejbolā sieviešu duetiem "ERGO Open".

Sacensību pamatturnīrā iekļautas 15 komandas, kuras divu dienu garumā cīnīsies par posma uzvarētāju titulu un naudas balvām.

Pamatturnīra pirmās kārtas spēles notiks sestdienā, 20. jūlijā. Spēļu sākums būs plkst. 10:30, un līdz pirmās sacensību dienas beigām tiks noskaidrotas astoņas spēcīgākās sieviešu komandas, kuras turpinās cīņu par godalgotajām vietām nākamajā turnīra dienā. Savukārt, svētdien no plkst. 11:00 Majoru pludmalē notiks ceturtdaļfināla, pusfināla un fināla spēles, kur komandas spēlēs pēc astoņu komandu vienmīnusa sistēmas.

Sieviešu turnīrā varēs redzēt arī labāko Latvijas pludmales volejbolistu spēli, jo dalību pieteikušas arī tādas spēlētājas kā Inguna Minusa ar Ingu Ikaunieci, kuras vel pāris nedēļas atpakaļ piedalījās Pasaules čempionātā Polijas pilsētā Stare Jablonki. Kā arī gados jaunākas, bet ne mazāk profesionālas sportistes Anete Briņķe kopā ar Alisi Pastari, kuras tikko atgriezušās no Pasaules U-19 čempionāta Portugālē, kur ierindojušās augstajā 9. vietā, un vēl daudzas spēcīgas pludmales volejbolistes.

Līdz ar to kopā ar mūsu atbalstītāju, apdrošināšanas sabiedrību ERGO, laipni aicinām visus interesentus vērot lielisku pludmales volejbolu, just līdzi un baudīt pludmales atmosfēru.

Sekojiet informācijai http://www.beachvolley.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV