Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Smirnovs izcīna septīto vietu „Tour of Qinghai Lake” devītajā posmā

Easyget.lv, 17.07.2013. 09:07

Ķīnā notiekošajā „Tour of Qinghai Lake” daudzdienu velobraucienā turpina startēt „Rietumu – Delfin” Latvijas riteņbraucējs Andris Smirnovs, kurš otrdien izcīnīja augsto septīto vietu 117 kilometrus garajā devītajā posmā, informē Toms Markss. Kārtējo uzvaru šajā velobraucienā izcīnīja itālis Saša Modolo.
Smirnovs izcīna septīto vietu „Tour of Qinghai Lake” devītajā posmā

Pēc vienas dienas atelpas „Tour of Qinghai Lake” daudzdienu velobrauciens turpinājās ar 117 kilometru garo devīto posmu. Sportisti jau iepriekšējos etapos veica nopietnus kalnus etapus, tādēļ otrdienas posms bija salīdzinoši mierīgāks. Lai arī notika dažādi atraušanās mēģinājumi, tomēr uzvarētājs tika noskaidrots grupas finišā. Tajā arī šajā posmā nekādi pārsteigumi nenotika. Savu dominanci sprinta finišos turpināja demonstrēt „Bardiani Valvole – CSF Inox” vienības itāļu riteņbraucējs Saša Modolo, kurš finišēja pēc 2 stundām 8 minūtēm un 27 sekundēm. Itālis uzreiz aiz sevis atstāja ASV sportistu Džākobu Keoughu un „Lampre – Meida” pārstāvi Maksimiliano Ričiju.

Otro posmu pēc kārtas veiksmīgs etaps izdevās Latvijas komandas „Rietumu – Delfin” sportistam Andrim Smirnovam, kurš finišēja septītajā vietā. Kā atzina pats sportists, šis ir bijis viens no viņa ātrākajiem finiša spurtiem. Lielās grupas priekšpusē finišēja arī Andris Vosekalns, kuram 36. vieta. Tikmēr Matjē Peržē un Pēters Prūss ierindojās attiecīgi 91. un 94. pozīcijā.

Velobrauciena kopvērtējumā drošas līderpozīcijas saglabā Irānas riteņbraucējs Mirsamads Golakhors, kurš par 52 sekundēm apsteidz Jevgēņiju Nepomjaškiju no „Astana” kontinentālās komandas.

„Rietumu – Delfin” riteņbraucējs Matjē Peržē līderim zaudē 13 minūtes un 35 sekundes, ieņemot 30. vietu. Pēters Prūss atrodas 76. pozīcijā, bet Andrim Smirnovam un Andrim Vosekalnam attiecīgi 117. un 122. vieta.

Foto: Andris Smirnovs. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV