Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Drift Allstars sacensības Latvijā pulcēs labākos Eiropas drifterus

Easyget.lv, 19.07.2013. 09:08

2. un 3. augustā Latvijā viesosies labākie Rietumeiropas, Ziemeļeiropas un Austrumeiropas drifteri, lai Biķernieku trasē aizvadītu Drift Allstars Eiropas seriāla trešo posmu. 
Drift Allstars sacensības Latvijā pulcēs labākos Eiropas drifterus

Eiropā jau labu slavu iemantojusī Biķernieku trase augusta sākumā uzņems vairāk nekā 50 braucējus no vismaz 10 dažādām valstīm, to starpā Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Baltkrievijas, Krievijas, Ukrainas, Īrijas, Somijas un Zviedrijas. Savu labāko sniegumu, pirmo reizi sacenšoties ar Eiropas pašiem spēcīgākajiem, vēlēsies parādīt arī pašmāju piloti. Vairākus latviešus, piemēram, Jāni Lambertu mēs uz starta šogad redzēsim pirmo reizi.

Drift Allstars trešajā posmā piedalīsies jau tādas Latvijā pabijušas drifta zvaigznes kā trakais polis Pāvels Trela un ellīgais soms Juha Rintanens, kurš pēc diviem posmiem ir kopvērtējuma līderis. Tomēr vairāki Eiropā spēcīgi braucēji Latvijā viesosies pirmo reizi - pagājušā gada vicečempions, īrs Naidžels Kolfers un tādi poļu līderi kā Dāvids Karkosiks un Pjotrs Viečeks. Tāpat interesanti būs vērot vien 13 gadus jaunā īra Džeka Šenehena sniegumu, kuru trenē labākie Lielbritānijas braucēji.

Galvenā intriga ir, vai latviešu braucējiem būs pa spēkam izcīnīt uzvaru vai pat ieņemt visu goda pjedestālu. To, ka Latvija var konkurēt ar Eiropas drifta spici, nesen Zviedrijā notikušajā Drift Allstars Eiropas seriāla posmā pierādīja divkārtējais Latvijas čempions Jānis Eglīte, kurš spēja izcīnīt lielisku trešo vietu. Tādējādi sagaidāms, ka Latvijas labākie drifteri šoreiz trasē demonstrēs īpaši agresīvu un skatāmu sniegumu.

Biļešu cena uz tribīnēm būs 7 lati, tomēr organizatori pirmās 500 biļetes skatītājiem piedāvā par īpaši izdevīgu cenu - 5 latiem. VIP biļetes, kas nodrošinās iespēju atrasties dalībnieku parkā + atsevišķu vietu tribīnē, kas atradīsies dalībnieku parkā, būs pieejamas par 20 latiem, savukārt parasta dalībnieku parka biļetes maksās 15 Ls.
Bērniem vecumā no 10 līdz 16 gadiem un pensionāriem ieeja maksās 3 latus, bet bērniem līdz 10 gadu vecumam un invalīdiem ieeja būs bez maksas. Biļetes iegādājamas gan Biļešu servisa kasēs, Statoil DUS, gan arī mājaslapā www.bilesuserviss.lv.

Vairāk informācijas www.driftlatvia.com

Foto: Drift Allstars. Foto (c) flickr.com/Sab Malik

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV