Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Cīņas šovā Jūrmalā piedalīsies Baltijas un Krievijas labākie cīkstoņi

Easyget.lv, 19.07.2013. 17:10

Starptautiskais cīņas šova "Baltic Beach Battle" notiks 22.jūlijā plkst.20:00 Jūrmalā, Majoru ledus hallē, Rīgas ielā 1.
Cīņas šovā Jūrmalā piedalīsies Baltijas un Krievijas labākie cīkstoņi

Sākotnēji turnīra norise bija ieplānota pludmalē, bet laika apstākļu dēļ norises vieta tika pārcelta uz Majoru ledus halli, Jūrmalā, Rīgas ielā 1. Pasākuma sākums plkst.20:00, ieeja no plkst.19:00.


Turnīra ringā tiksies labākie Latvijas sportisti boksā, MMA un kikboksā: Oļegs Fedotovs, Jevģēnijs Aleksejevs, Edgars Aleksandrovs, Andrejs Loginovs, lietuvieši Romans Siaudanis, Lukas Ablaževičius, kā arī sportisti no Krievijas, Ukrainas, Baltkrievijas. Pirmoreiz Latvijā mēs varēsim vērot pasaules čempiona MMA Sergeja Goļajeva (Krievija) cīņu.

"Turnīra Baltic Beach Battle ietvaros notiks pamatcīņas boksā, MMA un kikboksā," pastāstīja turnīra organizators Valērijs Arnauts. "Tomēr nozīmīgas ne tikai sporta cīņas, bet arī vispārējā pasākuma noskaņa, jo tas būs vērienīgs šovs ar slavenu dziedātāju uzstāšanos, skaistām meitenēm, modes skatēm un mūziku."

Skatītāji varēs nobildēties ar īpašo pasākuma viesi – MMA un kikboksa pasaules līmeņa zvaigzni - Sergeju Haritonovu, kurš šobrīd pārstāv Holandes klubu Golden Glory.

Obligāta šova sastāvdaļa - turnīra dalībnieku svēršanās, kas notiks svētdien, 21.jūlijā, plkst.15:00 Jūrmalā, Jomas ielā 60, uz restorāna "Bailar" terases.

Turnīra “Baltic Beach Battle” organizators “Vityaz Boxing Promotion” http://www.vityazboxing.com –kompānija boksa un citu cīņas sporta veidu popularizēšanai, sportistu virzīšanai augšup pa karjeras kāpnēm, ka arī jauniešu un “grūto” pusaudžu integrācijai sabiedrībā ar sporta palīdzību.

Biļetes un galdiņu rezervācija uz sporta un izklaides pasākumu “Baltic Beach Battle” - Biļešu serviss kasēs, Dzintaru koncertzāles kasē, un www.bilesuserviss.lv.

Foto: Paublicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV