Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Austrumeiropas motosportisti nedēļas nogalē pulcēsies Stelpē

Easyget.lv, 22.07.2013. 12:28

Pirmo reizi Austrumeiropas BMA Čempionāts motokrosā - MX50, Veterānu un Dāmu klasēm
Austrumeiropas motosportisti nedēļas nogalē pulcēsies Stelpē

27. - 28.jūlijā Stelpē, „Pīlādžu mototrasē” notiks Eiropas Čempionāta Austrumeiropas zonas pēdējais posms motokrosā MX 65 un MX 85 klasēm. Sacensībās piedalīsies sportisti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas, Krievijas, Polijas, Ukrainas, Čehijas un Slovākijas, informē Inga Pīlādze.

Paralēli šīm sacensībām pirmo reizi norisināsies Austrumeiropas BMA Čempionāts MX50, Veterānu un Dāmu klasēm. BMA ir Austrumeiropas valstu Baltijas Motociklistu asociācija (BMA). Tās dibinātāji ir Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas un Krievijas motosporta Federācijas. BMA čempionāts motokrosā MX 50, Veterāniem un Dāmu klasēm būs pirmais kopīgais motokrosa projekts, kas sniegs jaunas iespējas, kā valstīm tā sportistiem sacenšoties trasē un līdzjutējiem baudīt azartiskākas sacensības.

Sporta un atpūtas parks „Pīlādžu moto trase” atrodas Stelpē, Vecumnieku novadā, 60 km attālumā no Rīgas un 20 km attālumā no Lietuvas robežas pie autoceļa Rīga-Skaistkalne.

Tā ir perfekta vieta 25 ha platībā ar sakārtotu, sakoptu vidi un infrastruktūru, atbilstoši Pasaules un Eiropas līmeņa motokrosu, sporta un kultūras pasākumu organizēšanai. Sacensību organizatori aicina līdzjutējus braukt uz sacensībām ar ģimeni, izjust motokrosu, atbalstīt gan Latvijas, gan ārzemju sportistus.

Sīkāka informācija par sacensībām: www.piladzis.lv, www.draugiem.lv/mototrase

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV