Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Latvijas rallija čempionāta 5. posmā R2 klasē uzvar ANB rallija komanda

Easyget.lv, 22.07.2013. 13:21

19. un 20. jūlijā Igaunijā, Otepē, norisinājās Latvijas rallija čempionāta 5. posms „auto24 Rally Estonia”, kurā pirmo uzvaru R2 klasē izcīnīja „ANB Autosports” ekipāža Nauris Bruņinieks un Edgars Grīns ar Ford Fiesta R2 automašīnu.
Latvijas rallija čempionāta 5. posmā R2 klasē uzvar ANB rallija komanda

Galerijas:

 „Esam ļoti gandarīti par izcīnīto uzvaru, jo šāds iznākums priekš mums pašiem ir pilnīgi neticams! Rallijs nebija viegls, sākumā nevarēju atrast savu tempu, bija grūti koncentrēties un kopumā neesmu īpaši apmierināts ar savu sniegumu šajā rallijā. Tomēr pēdējos divos ātrumposmos uzņēmām labu tempu, uzticējos stūrmanim un viss izdevās lieliski,” savu uzvaru komentē Nauris Bruņinieks.

Pēc rallija pirmās dienas „ANB” komandas ekipāža ieņēma trešo vietu R2 klasē, atrodoties aiz divām Okartes Autosporta Akadēmijas (OK AA) ekipāžām – tābrīža klases līderiem Ralfa Sirmača/Māra Kulša un Emīla Blūma/Andra Mālnieka.

Otrās dienas otrajā ātrumposmā tehniskas dabas neveiksme piemeklēja Ralfa Sirmača ekipāžu, kuras automašīnai nolūza ātrumu pārslēgšanas svira, līdz ar to Sirmacis vairs nevarēja cīnīties par uzvaru šajā rallija posmā.

Pirmspēdējā, sestajā, ātrumposmā Naurim Bruņiniekam un Edgaram Grīnam izdevās apsteigt otru Okartes Autosporta Akadēmijas pilotu Emīlu Blūmu un izvirzīties R2 klases vadībā. Uzvarot pēdējā ātrumposmā, ekipāža svinēja savu pirmo uzvaru šīgada Latvijas rallija čempionāta R2 klasē par 11,5 sekundēm apsteidzot Emīlu Blūmu/Andri Mālnieku (OK AA). Iepriekšējais augstākais sasniegums „ANB” komandas ekipāžai bija 3. vieta šīgada Latvijas rallija čempionāta 1. posmā, rallijā „Liepāja-Ventspils”.

Foto: auto24 Rally Estonia. Foto (c) Agris Kļaviņš

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV