Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Cīņā par Karaļa troni dosies Baltijas labākie veikbordisti

Easyget.lv, 23.07.2013. 13:06

Sestdien, 27. jūlijā, Milzkalna Veikparkā, pulcēsies labākie pašmāju un ārzemju veikborda braucēji, kuri savā starpā dalīs “King Of Cable” troni, informē Kaspars Grava.
Cīņā par Karaļa troni dosies Baltijas labākie veikbordisti

Milzkalna veikparkparkā ir uzstādītas kvalitatīvas konstrukcijas gan slaidiem, gan lecieniem, kas sacensības padarīs gana interesantas visiem klātešosajiem. Pateicoties veikborda kabeļu sistēmai, dalībnieki var izpildīt snovbordam līdzīgus trikus, izmantojot kabeli, ko velk elektromotors. Sacensību dalībniekiem tiks dotas vairākas iespējas, lai parādītu savu labāko sniegumu, ko vērtēs kompetenta tiesnešu brigāde. Sacensības notiks trijās grupās: sievietes, vīrieši OPEN un vīriešu meistarklase (PRO). Troņa tīkotāji cīnīsies par 800 euro naudas balvu fondu no Monster Energy un citām balvām no Boards.lv (Rip Curl un Slingshot).

Reģistrācija un iesildīšanās sacensībām sākot no 10:00, bet pasākuma sākums ir plānots 11:00, kad trasē dosies pirmie “King Of Cable” troņa kārotāji. Dalības maksa sacensībās ir 5 Ls neatkarīgi no grupas, kurā dalībnieks startē.

Sacensību galvenais atbalstītājs Monster Energy visas dienas garumā piedāvās Monster Energy BBQ zonu, kurā pasākuma viesi varēs baudīt labu mūziku, BBQ un dzērienus.

Papildus info:
www.boards.lv
http://www.facebook.com/#!/MonsterEnergyMATLatvia
www.milzkalns.lv

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV