Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Vētras izskaņā noslēdzies Latvijas 2. čempionāts kaitbordā, kursa braukšanā

Easyget.lv, 24.07.2013. 16:22

Kite Party Cup 2013 ietvaros 23. jūlijā Jaunciema ostā notika Buruspurts kursa braukšanas sacensības un Latvijas 2. čempionāts, kura laikā brāzmaina 7-12 m/sek spēcīga vēja apstākļos par čempionu kopvērtējumā atkārtoti kļuva Gatis Satiks.
Vētras izskaņā noslēdzies Latvijas 2. čempionāts kaitbordā, kursa braukšanā

“Sarežģīti laika apstākļi bija izaicinājums visiem sacensību dalībniekiem, tomēr Latvijas kaitbordisti apliecināja savu izturību un rūdījumu,” gandarījumu par sacensību norisi pauž Larss Āboliņš, Kite party Cup 2013 organizētājs.

Kursa braukšanas sacensības notika divās klasēs - ar “race” un “twin tip” dēļiem. Par uzvarētāju Burusports kursa braukšanā ar “twin tip” dēļiem tika atzīts Mārtiņš Sproģis, ar “race” - Gatis Satiks.

“Patīkami pārsteidza “race” dēļu braucēju neatlaidība un cīņas spars, startējot šajā fiziski smagajā disciplīnā visai skarbajos laika apstākļos. Īpaši gribu atzīmēt arī Mārtiņa Sproģa lielisko sniegumu, saskatu šajā braucējā vienu no potenciālajiem čempioniem nākotnē,” uzsver sacensību galvenais tiesnesis Māris Birzulis.
Detalizēts Kite Party Cup 2013 Burusports kursa braukšanas uzvarētāju saraksts:

“Race” dēļu klasē:

  1. Gatis Satiks
  2. Juris Vasieloks
  3. Larss Āboliņš

“Twin tip” dēļu klasē

  1. Mārtiņš Sproģis
  2. Ģirts Lapškalns
  3. Andris Bušs

Par Kite Party Cup 2013:
www.kiteparty.lv
www.facebook.lv/kiteparty.lv

Uzziņai: Kaitbords (kiteboard – no angļu val. „pūķis+dēlis” (kite + board)) ir sporta veids, kurā sportists pa ūdeni pārvietojas uz kaitborda dēļa, par vilcējspēku izmantojot vēju, kas pūš pūķī kā burā.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV