Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Ventspils Bridgestone Adrenaline Dragrace championship 5.posms jau šajā nedēļas nogalē

Easyget.lv, 29.07.2013. 12:02

Milzīgi ātrumi, liela motoru jauda un spraigs sacensību gars gaidāms 3. un 4. augustā Ventspils lidlaukā.
Ventspils Bridgestone Adrenaline Dragrace championship 5.posms jau šajā nedēļas nogalē

Īpaši šim pasākumam tiks izveidota ātra un skatītājiem labi pārredzama trase - ceturtdaļjūdzes jeb 402,336 metrus gara Dragreisa taisne.

Šobrīd dalību sacensībām pieteikuši vēl neredzēta līmeņa dragreisa auto no Lietuvas un Igaunijas. Ar šiem dalībniekiem un sacīkšu automobiļiem Ventspilnieki un pilsētas viesi varēs iepazīties 3.augusta vakarā no 17:00, kad paredzēta sporta automobiļu kvalifikācijas braucieni, un 4.augustā no 12:00, kad sāksies spraigie fināla braucieni, kurus dalībnieki atklās ar parādes braucienu.

Sacensību organizatori Evo Racing Team ar Jolantu Jermacāni un Ievu Čerņajevu priekšgalā uzskata, ka Ventspilij šī ir unikāla iespēja cīnīties par regulāru autosportistu apciemojumu savā pilsētā, parādot, ka spēj piedāvāt Baltijas līmeņa trasi un uzņemt ārvalstu viesus. Šobrīd tiek apspriesti nākotnes plāni, lai Ventspils lidlauka trase tiktu iekļauta regulāru Dragreisa sacensību čempionāta kalendārā.

Ar tehniskajiem noteikumiem un čempionāta nolikumu var iepazīties LAF mājas lapā, kā arī visi jaunumi, diskusijas meklējiet www.facebook.com profilā Latvian Drag Racing!

Ventspils Bridgestone Adrenaline Dragrace championship 5.posma sacensību skatītāju biļetes būs iespējams iegādāties uz vietas vienai dienai tikai par 3,00 Ls savukārt uz abām sacensību dienām tikai par pieciem latiem. Invalīdiem uzrādot apliecību un bērniem no 7-14 gadu vecumam ieejas biļete 2,00 Ls, bet bērniem līdz 6 gadu vecumam ieeja pa velti.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV