Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Nedēļas nogalē notiks ERGO OPEN 4. posms vīriešu pludmales volejbola duetiem

Easyget.lv, 31.07.2013. 10:45

No 2. līdz 4. augustam Pludmales Sporta centra „Brazīlija” āra laukumos notiks ceturtais Latvijas čempionāta posms pludmales volejbolā vīriešu duetiem „ERGO OPEN”. 
Nedēļas nogalē notiks ERGO OPEN 4. posms vīriešu pludmales volejbola duetiem

Sacensībās piedalīsies Latvijas spēcīgākie pludmales volejbola dueti, tostarp arī labākie Latvijas junioru pāri Haralds Regža/Armands Āboliņš un Rihards Finsters/Aleksandrs Solovejs.

Sacensības sāksies ar kvalifikācijas kārtu piektdien, 2. augustā, kurā tiks noskaidrotas astoņas spēcīgākās komandas, kuras startēs pamatturnīrā kopā ar jau tur iekļautajām 16 komandām. Un tad šīs 24 komandas divu dienu garumā cīnīsies par posma uzvarētāju titulu un naudas balvām.

Pamatturnīra pirmās kārtas spēles notiks sestdienā, 3. augustā. Spēļu sākums paredzēts plkst. 9:45, un līdz pirmās sacensību dienas beigām tiks noskaidrotas astoņas spēcīgākās komandas, kuras turpinās cīņu par godalgotajām vietām nākamajā turnīra dienā. Savukārt, svētdien no plkst. 11:00 „Brazīlijas” smiltīs notiks ceturtdaļfināla, pusfināla un fināla spēles, kur komandas spēlēs pēc astoņu komandu vienmīnusa sistēmas.

Sekojiet informācijai http://www.beachvolley.lv

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV