Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

9. Sergejs Žoltoka piemiņas turnīrs pārcelts uz novembri

Easyget.lv, 06.08.2013. 12:40

No 7. līdz 9. novembrim „Volvo Sporta centra” ledus hallē norisināsies tradicionālais Sergeja Žoltoka piemiņas turnīrs hokejā, kurā piedalīsies Latvijas, Baltkrievijas, Dānijas un Austrijas U-20 izlases, informē Latvijas Hokeja federācijas pārstāvis Māris Gorbunovs.

Sergeja Žoltoka piemiņas turnīrs ir viens no Latvijas U-20 izlases gatavošanās posmiem pasaules U-20 čempionātam 1. divīzijā „A” grupā, kas no 15. līdz 21. decembrim norisināsies Polijas pilsētā Sanokā.

LHF ģenerālsekretārs Māris Baldonieks skaidro iemeslus, kāpēc Sergeja Žoltoka piemiņas turnīrs ir pārcelts no ierastajiem laikiem augusta beigās uz novembri: „Jau pēdējos divus gadus esam saskārušies ar vairākām turnīra organizēšanas problēmām. Ierastajos turnīra datumos Omskā tiek organizēts Eiropas jaunatnes klubu turnīrs, kur pastāvīgi piedalās arī HK „Rīga” vienība, kas vienmēr ir bijusi Latvijas U20 izlases bāzes komanda. Tāpat problēmas katru gadu rada MHL kalendārs. Ņemot vērā šos apstākļus, Žoltoka turnīru pārcēlām uz novembri, IIHF (Starptautiskās Hokeja federācijas) izlašu pārtraukumu”.

Neskatoties uz to, ka turnīrs ir pārcelts uz novembri, no 16. līdz 18. augustam „Volvo SC” ledus hallē norisināsies starptautisks jaunatnes hokeja turnīrs „Prizmas kauss2013”. Turnīrā piedalīsies MHL (Krievijas Jaunatnes hokeja līgas) komandas: HK „Rīga”, Čerepovecas „Almaz”, Pēterburgas „SKA1946” un komanda ar ārzemēs spēlējošiem Latvijas U20 hokeja izlases kandidātiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV