Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

LOK prezidenta kausa izcīņas „King of the beach” atlase jau svētdien

Easyget.lv, 09.08.2013. 13:31

Nedēļas beigās, 11. augustā Sporta kompleksā „Ķeizarmežs” notiks LOK prezidenta kausa izcīņas „King of the beach” atlases turnīrs, kurā savu dalību ir pieteikuši 17 pludmales volejbolisti, informē Latvijas Pludmales Volejbola līgas pārstāve Zane Šauva.
LOK prezidenta kausa izcīņas „King of the beach” atlase jau svētdien

Atlases turnīrs 11. augustā sāksies plkst. 11:00. Turnīrā spēlētāji grupās tiks sakārtoti pēc reitinga punktiem pa pilniem četriniekiem. Turnīrā neiekļautais dalībnieks tiks noteikts 11.08. pēc dalībnieku ierašānās, pirms sacensību sākuma, izlozējot no tiem, kuriem nav reitinga punktu. Finālčetrinieka pirmās un otrās vietas ieguvēji izcīna tiesības piedalīties 18. augusta "King of the beach" šova turnīrā un cīnīties par pludmales karaļa titulu.

Nedēļu vēlāk pēc atlases turnīra, 18. augustā Pludmales Sporta centrā „Brazīlija” jau piekto gadu pēc kārtas norisināsies LOK prezidenta kausa izcīņa „King of the beach”, kurā tiks noskaidrots pats labākais pludmales volejbolists. Šajā šova turnīrā spēlē paši labākie! Tie ir astoņi spēlētāji, kuri cīnās par pludmales karaļa titulu un pierādīs, ka Latvija ir pludmales volejbola lielvalsts.
Šogad tie ir Mārtiņš Pļaviņš, Aleksandrs Samoilovs, Jānis Šmēdiņš, Toms Šmēdiņš, Ruslans Sorokins, Ingars Ivanovs un divi sportisti, kuri būs pārvarējuši 11. augusta kvalifikācijas kārtu.

Iepriekšējos gados pludmales karaļa titulu izcīnījuši - Toms Šmēdiņš (2009), Aleksandrs Samoilovs (2010), Ingars Ivanovs (2011) un Jānis Šmēdiņš (2012).

„King of the beach”, kā šova turnīrs, tiks papildināts ar visdažādākajām aktivitātēm un atrakcijām, tāpēc laipni aicināti visi interesenti un pludmales volejbola atbalstītāji izbaudīt skaistas spēles un sportisku atmosfēru Pludmales Sporta centrā „Brazīlija” (Jūrkalnes ielā 100) 18. augustā sākot no plkst. 14:00.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV