Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Karro uzvar Anglijas motokrosa čempionātā

Easyget.lv, 12.08.2013. 15:57

Svētdien Anglijas motokrosa čempionāta posmā Matīss Karro MX1 klasē uzvarēja visos trijos braucienos, informē sportista pārstāvis Mārtiņš Jankovskis.
Karro uzvar Anglijas motokrosa čempionātā

Iepriekšējā posmā, kas notika Īrijā, Karro izcīnīja trīs uzvaras trijos braucienos, tāpēc, dodoties uz šo posmu, Karro bija nedaudz uztraucies. „Iepriekšējais posms notika Īrijā, kur neparedzēti sanāca uzvarēt visus trīs braucienus. Šajā posmā pirms starta bija liels uztraukums, jo šī ir viena no manām mīļākajām trasēm, tāpēc gribējās arī šeit parādīt labu sniegumu,” sajūtas pirms sacensībām stāsta Matīss Karro.

Lai arī uztraukums bija, Matīss uzvarēja visos trijos braucienos, tādējādi turpinot savu uzvaru gājienu Anglijas čempionātā – seši uzvarēti braucieni sešos startos pēc kārtas.

„Kvalifikācijā paliku otrais, bet Superpole braucienā uzrādīju ātrāko laiku. Pirmajā braucienā izcēlu startu un aizbraucu pirmais, taču otrajā aplī man piedzinās rokas, tāpēc uz brīdi nedaudz samazināju tempu. Taču turpinājumā nosargāju savu pirmo pozīciju un uzvarēju. Otrajā braucienā atkal izcēlu startu, taču pēc četriem līkumiem komandas biedrs mani apdzina. Pusi no brauciena pasēdēju viņam astē līdz vēlāk apdzinu un finišēju pirmais. Pēdējā braucienā jau biju pārliecināts par sevi, kas arī pierādījās trasē – atkal izcēlu startu un visu braucienu turējos pirmajā vietā, līdz brauciens tika atcelts, jo kāds no sportistiem bija piedzīvojis smagu kritienu,’’ notikumus sacensībās ieskicē Karro.

„Kopumā esmu priecīgs par aizvadīto posmu, jo tas man tagad Anglijas motokrosa čempionāta kopvērtējumā ļāvis izvirzīties trešajā vietā. Pēdējā posmā uzdevums būs nobraukt stabili un finišēt punktos, lai varētu nosargāt savu trešo vietu, jo pirmās divas vietas praktiski vairs nav ķeramas,” nobeidz sportists, kuram nākamais posms paredzēts jau šajā nedēļas nogalē Beļģijā, kad tiks aizvadīts kārtējais pasaules čempionāta posms.

Pēdējais Anglijas motokrosa čempionāta posms notiks 6.oktobrī.

Foto: Matīss Karro. Ray Archer, www.steveturnerracing.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV