Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Darbu sāks “Nike Riga Run” EXPO

Easyget.lv, 13.08.2013. 14:45

Ceturtdien, 15. augustā, t/p “Alfa” veikalā “Sportland” darbu sāks “Nike Riga Run” EXPO. Līdz līdz 17. augustam ikviens, kurš reģistrējies lielākajam sporta labdarības pasākumam Baltijā “Nike Riga Run”, varēs izņemt sacensību numuru un iegūt informāciju par sacensībām un to norisi.
Darbu sāks “Nike Riga Run” EXPO

Laikā no 15. līdz 17. augustam katru dienu no plkst. 10:00 – 20:00 t/p “Alfa” veikala „Sportland” 2. stāvā visi “Nike Riga Run” reģistrējušies dalībnieki varēs saņemt dalībnieka numurus un visu nepieciešamo informāciju par pasākumu. EXPO laikā reģistrēties pasākumam varēs arī tie, kuri to nav izdarījuši, saņemot sacensību numuru uzreiz. Veicot reģistrāciju EXPO laikā, dalības maksa individuālajām distancēm (skriešana, nūjošana/ iešana, skrituļslidošana, rollerslēpošana) būs Ls 7, 4x2,5 km stafetes skrējienam – Ls 15, savukārt Swedbank Skolu stafetes skrējienam, kā arī Tallink bērnu skrējienam un skrituļslidojumam dalības maksa netiek piemērota. 

Pasākuma mājas lapā www.nikerigarun.lv, kā arī Nike un Sportland veikalos reģistrēties pasākumam būs iespējams līdz 16.augusta plkst. 20.00.

Lai saņemtu dalībnieka numuru “Nike Riga Run” EXPO, nepieciešams uzrādīt personu apliecinošu dokumentu vai izdrukātu apstiprinājuma vēstuli (ja reģistrācija notikusi internetā), vai pieteikšanās anketas kuponu (ja reģistrācija notikusi iepriekš kādā no Sportland vai Nike veikaliem). Ja dalībnieks pats nevar ierasties pēc starta numura, to viņa vietā var izņemt cita persona, uzrādot dalībnieka reģistrācijas apliecinājumu – izdrukātu reģistrācijas apstiprinājuma vēstuli vai kuponu, vai dalībnieka uzrakstītu un parakstītu atļauju konkrētai personai izņemt numuru. Dalībniekiem lūgums ņemt vērā, ka pasākuma dienā (18.augustā) Mežaparkā dalībnieku numurus izņemt nebūs iespējams. Ja dalībniekam pašam vai kādai citai personai nav iespēja ierasties pēc starta numura “Nike Riga Run” EXPO, jāraksta uz e-pastu info@nikerigarun.lv, lai vienotos ar pasākuma organizatoriem par starta numura izņemšanu sacensību rītā.

Savukārt, lai atvieglotu numuru izņemšanu uzņēmumiem, organizatori aicina iepriekš nosūtīt vēstuli uz e-pasta adresi info@nikerigarun.lv, norādot vārdus, uzvārdus un disciplīnas uzņēmuma reģistrētajiem dalībniekiem. Sarakstā iekļauto dalībnieku numurus varēs izņemt viena persona.

Pēdējā iespēja reģistrēties “Nike Riga Run” būs pašā sacensību dienā – 18. augustā. Dalības maksa individuālajām distancēm tad būs Ls 10, savukārt 4x2,5 km stafetes skrējienam – Ls 20. Reģistrācija pasākumam tiks slēgta 1 h pirms konkrētās distances starta.

15. augustā tiks aizvadīts arī pēdējais “Nike Riga Run” bezmaksas treniņš Mežparkā pirms sacensībām. Šoreiz tas nosaukts par godu “Nike Riga Run” sadarbības partnerim – uzņēmumam „Rīgas Meži” –, kuram pateicoties pasākums var norisināties Mežparkā. Uz “Rīgas Meži” Zaļo treniņu visi dalībnieki aicināti ierasties zaļā, un katram būs iespēja iziet ar basām kājām pa taku, kas veidota no dažādiem dabīgiem materiāliem.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV