Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Svētdien kronēs jauno Latvijas pludmales volejbola karali

Easyget.lv, 14.08.2013. 11:52

Piedaloties Latvijas pludmales volejbola elites spēlētājiem, 18. augustā Pludmales sporta centrā „Brazīlija” tiks noskaidrots šī gada Latvijas pludmales volejbola karalis, informē Zane Šauva. Latvijas Olimpiskās Komitejas (LOK) prezidenta kausa izcīņā „King of the beach” gaidāma emocionāli spraigas cīņas, kurā vieni no galvenajiem favorītiem ir pasaules ranga līderi Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš.
Svētdien kronēs jauno Latvijas pludmales volejbola karali

Šova turnīrā kopumā piedalīsies astoņi spēlētāji: Mārtiņš Pļaviņš, Aleksandrs Samoilovs, Jānis Šmēdiņš, Toms Šmēdiņš, Ruslans Sorokins, Ingars Ivanovs, kā arī kvalifikācijas turnīra uzvarētāji Klāvs Zaļkalns un Mārcis Jirgensons.

King of the beach” ir īpaša izspēles sistēma – astoņi spēlētāji tiks sadalīti divās grupās pa četriem katrā, kur katrs ar katru no pāriniekiem izspēlēs pa vienam setam. Kopā katrs dalībnieks izspēlēs trīs setus, katru līdz 17 punktiem. Pēc izspēles tiks noteiktas spēlētāju ieņemtās vietas grupās – vispirms pēc uzvarēto setu skaita, tad pēc iegūto/zaudēto punktu attiecības.

Grupu divu pirmo vietu ieguvēji sacnesības turpinās nākamajā kārtā un atkal četri spēlētāji katrs ar katru izspēlēs pa vienam setam, bet šoreiz līdz 21 punktam. Pēc šīm izspēlēm tiks noteikti divi labākie spēlētāji, kuri savā starpā cīnīsies finālspēlē.

Finālspēlē grupas pirmās un otrās vietas ieguvēji izvēlēsies komandas biedrus no visiem dalībniekiem, kuri bija uzsākuši cīņu par Pludmales karaļa titulu un izspēlēs pilnu spēli, līdz divu setu uzvarai.

„King of the beach” titulu izcīna tas spēlētājs, kurš pārī ar savu izvēlēto partneri būs uzvarējis spēli. Atšķirībā no citiem turnīriem, šajā katrs spēlētājs spēlē pats par sevi un uzvarētājs būs tikai viens.

Četru gadu laikā nevienam spēlētājam nav izdevies uzvarēt divreiz, taču ļoti iespējams kāds no spēlētājiem šo svētdien tiks kronēts par divkārtējo Latvijas pludmales volejbola karali. Līdz šim titulus izcīnījuši Toms Šmēdiņš (2009), Aleksandrs Samoilovs (2010), Ingars Ivanovs (2011) un Jānis Šmēdiņš (2012).

„King of the beach” turnīra laikā tiks noskaidrots arī precīzākais servētājs no skatītāju rindām – ikvienam būs iespēja piedalīties apdrošināšanas sabiedrības ERGO servju konkursā un iegūt balvas. Kā arī būs lieliska iespēja piedalīties daudzās citās atrakcijās visas dienas garumā.

Baudīt pludmales volejbola svētkus klātienē ikviens interesents aicināts 18. augustā sākot no plkst. 14:00, Pludmales sporta centrā „Brazīlija”, Jūrkalnes ielā 100.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV