Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Red Bull Kart Fight reģionālā atlase noslēgsies Madonā

Easyget.lv, 15.08.2013. 14:38

24. augustā Madonā notiks Red Bull Kart Fight kartinga amatieru sacensību pēdējais reģionālais atlases posms.
Red Bull Kart Fight reģionālā atlase noslēgsies Madonā

Red Bull Kart Fight ir kartinga sacensības, kas paredzētas amatieriem vecumā no 16 gadiem. Pērkot jebkurā Narvesen Red Bull četrpaku, līdzi tiek dota Red Bull Kart Fight brīvbiļete – tā sniedz iespēju bez maksas piedalīties kādā no sacensību posmiem.

No katra reģionālā sacensību posma uz finālu tiek 20 ātrākie braucēji. Reģionālo posmu uzvarētāji tiek atlasīti pēc labākā apļa laika – dalībniekiem tiek dotas 10 minūtes braukšanai un tiek ieskaitīts ātrākā apļa laiks.

Līdz šim jau ir notikuši sacensību posmi Kandavā un 333 trasē Ropažos, bet 24. augustā, Madonas kartinga trasē notiks pēdējais reģionālais atlases posms. Pēc sacensībām Madonas dalībnieki un viesi varēs atpūsties klubā Barbados, kurā notiks oficiālais sacensību afterparty.

Latvijas fināls notiks 31. augustā Rīgā, kur tiksies 60 ātrākie dalībnieki no visiem reģionālajiem atlases posmiem. Latvijas uzvarētājs 2014.gada aprīlī dosies uz Red Bull dzimteni Austriju, kur mērosies spēkiem ar kartinga amatieriem no citām valstīm, kurās arī šobrīd notiek Red Bull Kart Fight atlases posmi.

Lai sacensības tiktu tehniski nodrošinātas un godīgi tiesātas, atbildību uzņemas autosportists Haralds Šlēgelmilhs ar 333 komandu. Sacensībām seko līdzi Ātruma Cilts, atbalsta Škoda un biļetes dalībai – Narvesen tirdzniecības vietās.

Papildus informācija www.redbull.lv

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV