Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Biķerniekos sāksies Vienības velobrauciena treniņi

Easyget.lv, 16.08.2013. 12:28

Pirmdien, 19. augustā, pulksten 19.00 Biķernieku sporta kompleksā norisināsies pirmais no trijiem Vienības velobrauciena treniņiem, informē Igo Japiņa sporta aģentūras pārstāvis Toms Markss.
Biķerniekos sāksies Vienības velobrauciena treniņi

Bezmaksas treniņbraucienos aicināts piedalīties ikviens aktīvās atpūtas cienītājs, kuriem būs iespēja apgūt pareizu braukšanu, kā arī iegūt padomus par uzturu un pareizu uzsēdi.

8. septembrī Latvijas centrālais notikums neapšaubāmi būs Vienības velobrauciens, kas tradicionāli norisinās skaistajā Vidzemes pilsētā – Siguldā. Plānots, ka gada lielākajā velonotikumā startēs ap 5000 dalībnieku.

Gatavojoties velobraucienam, pasākuma organizatori aicina ikvienu riteņbraucēju trīs pirmdienu vakaros aizvadīt kopējos treniņbraucienus, kas norisināsies Biķernieku sporta kompleksā.

Treniņbraucienu laikā zinoši speciālisti, treneri un profesionāli sportisti dos vērtīgus teorētiskos un praktiskos padomus par braukšanu grupā, pareizu tempa izvēli un spēku sadalīšanu. Tāpat ikvienam būs iespēja uzdot jautājumus par uzturu un uzsēdi. Pēc treniņiem, riteņbraucēji iegūs labas praktiskās zināšanas, kas palīdzēs Vienības velobraucienu aizvadīt droši un ar labiem rezultātiem.

Pirmais velotreniņš norisināsies pirmdien, 19. augustā, pulksten 19.00 Biķernieku sporta kompleksā. Tikšanās vieta trases starta finiša zonā. Velotreniņi pirms Vienības velobrauciena norisināsies arī 26. augustā un 2. septembrī.

Kā ziņots iepriekš, arī šogad Vienības brauciens norisināsies Siguldā trīs dažādās distancēs - LOK sporta šosejas brauciens (100 km), SEB kalnu divriteņu brauciens (44 km) un ITERA tautas brauciens (37.5 km). Pasākumā aicināti piedalīties visi interesenti, sākot no 12 gadu vecuma. Dalībnieki tiks vērtēti dažādās vecuma grupās - zēni, meitenes, jaunieši, juniori, sievietes, vīrieši un seniori.

Pieteikšanās nozīmīgajam velobraucienam turpinās arī Igo Japiņa sporta aģentūras mājas lapā velo.lv. Šobrīd dalības maksa jebkurā no trīs distancēm jauniešiem un pensionāriem ir 8 Ls, bet pārējiem - 12 Ls. Plašāka informācija atrodama velo.lv.

Latvijas Vienības velobraucienu organizē Igo Japiņa Sporta aģentūra.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV