Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

SMScredit.lv Mārupes MTB maratona tautas distances iepazīšanas brauciens pulcē ap simt interesentus

Easyget.lv, 19.08.2013. 10:00

17. augustā, nedēļu pirms SMScredit.lv Mārupes MTB maratona, norisinājās 47 km trases jeb tautas distances iepazīšanas brauciens. Pasākums pulcēja ap simt interesentus, informē Alpha Baltic Sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Daina Saliņa.
SMScredit.lv Mārupes MTB maratona tautas distances iepazīšanas brauciens pulcē ap simt interesentus

Arī šogad tautas trases iepazīšanas brauciens pulcēja ievērojamu skaitu riteņbraukšanas cienītāju, kas izmantoja iespēju, lai pilnvērtīgi sagatavotos SMScredit.lv Mārupes MTB maratonam, kas norisināsies 25. augustā.

SMScredit.lv Mārupes MTB maratona iepazīšanas braucienā piedalījās arī Dana Rožlapa, kas pērn ieguva pirmo vietu sieviešu konkurencē SMScredit.lv Jūrmalas MTB maratona sporta distancē. Dana Rožlapa pēc iepazīšanas brauciena atzīst: „ Tases iepazīšanas brauciena dienā laiks lutināja un arī organizatori bija parūpējušies, lai ikviens justos īpaši gaidīts. Bija padomāts gan par drošību, jo dalībniekus pavadīja motocikli, bet, lai tiktu veldzētas slāpes, dzirdināšanas punktos ikviens varēja saņemt sporta dzērienus. Sacensības solās būt ātras, jo liela daļa trases virzīsies pa grants ceļu. Pēc pirmajiem pieciem kilometriem dalībniekus sagaidīs smiltis, tieši šeit visticamāk atsevišķi dalībnieki mēģinās izrauties vadībā. Beberbeķu meža daļa ir ļoti interesanta, šeit tehniskākajiem riteņbraucējiem būs iespēja aizmukt no konkurentiem. Tā kā finiša zona ir pļavā, tad pareizi ir arī jāaprēķina spēki, lai pēdējos trases metros pietiktu duka. Jau tagad trase ir ļoti labi nomarķēta un arī tie, kas nevarēja piedalīties šajā iepazīšanās braucienā, var droši doties individuāli to izpētīt.”

Trases iepazīšanas braucienā Dion Sportlab dalībniekus nodrošināja ar sporta dzērieniem un pudelēm.

25. augusta SMScredit.lv Mārupes MTB maratons šogad ir Latvijā vienīgās starptautiskās kalnu divriteņu sacensības. Sportisti varēs startēt 80-90 km garajā distancē, bet tautas distance būs 30-50 km gara. Savukārt bērni varēs izmēģināt spēkus 500m-1km garajā Maxima Favorit distancē. Starta un finiša vieta sacensībām paredzēta pie Jaunmārupes ūdens torņa.

Atgādinām, ka iepriekš reģistrēties dalībai SMScredit.lv Mārupes MTB maratonā iespējams līdz 21. augustam oficiālajā mājas lapā www.maratoni.lv, City Fitness sporta klubos vai veikalu tīkla Fans veikalos. Dalībnieki līdz 12 gadu vecumam, kas tiks pieteikti līdz minētajam datumam, Maxima Favorit bērnu distancē varēs startēt bez maksas. Iepriekšējās reģistrācijas dalība maksa 92 km sporta distancē - 17 lati, 47 km tautas distancē – 12 lati. Reģistrējoties sacensību dienā uz vietas, dalības maksa 47 km tautas distancē – 15 lati, bet Maxima Favorit bērnu distancē - 10 lati.

Sīkāka informācija par sacensībām www.maratoni.lv

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV