Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Mītava Open 2013 čempioni - komanda Garāža; Zvaigžņu spēlē Prāta vētra uzvar Valsts Policijas komandu

Easyget.lv, 19.08.2013. 18:00

17. augustā Jelgavā, Zemgales olimpiskā centra futbola stadionā noslēdzās piektais Atklātais amatieru čempionāts mini futbolā Mītava Open 2013.
Mītava Open 2013 čempioni - komanda Garāža; Zvaigžņu spēlē Prāta vētra uzvar Valsts Policijas komandu

Galerijas:

Visas dienas garumā par čempiona titulu cīnījās 18 komandas, kuras 6 atlases posmos izcīnīja godalgotas vietas un ceļazīmi uz lielo finālu.

Čempionāta vēsturē vēl nevienai komandai nav izdevies kļūt par čempioniem atkārtoti, šoreiz tam pavisam tuvu bija komanda Zveri/Ariols. Tomēr komandas Garāža apņēmība un mērķtiecība kļūt par čempioniem šo iespēju liedza, un Garāža aizraujošā spēlē ar rezultātu 2:1 izcīnija savu titulu.

Mītava Open 2013 zelta medaļas, lielo kausu un naudas balvu Ls 1500 ieguva komanda Garāža no Rīgas, sudraba medaļas un Ls 1000 saņēma komanda Zveri/Ariols no Ludzas, savukārt trešo vietu, bronzas medaļas un Ls 500 izcīnīja mājinieku komanda LDz Cargo, kuriem ar rezultātu 1:0 izdevās pārspēt komandu Namejs no Līvāniem (4. vieta). Nameja komanda saņēma mierinājuma balvu no čempionāta tehniskā sadarbības partnera SPORT 2000.

Mītava Open 2013 čempioni ceļazīmi uz finālu izcīnīja Rīgas posmā, kas pēc iedibinātās tradīcijas nozīmē, ka nākamā gada čempionāta atklāšana notiks Rīgā.

Komandas Garāža pārstāvis Guntis Apīnis pēc uzvaras čempionātā: „Vispirms sākšu ar paldies! Pirmais paldies Prāta vētrai par šāda čempionāta rīkošanu. Otrais paldies organizatoriem, kuri paveic visus darbus, lai čempionāts veiksmīgi noritētu. Un trešais paldies ir mūsu pretiniekiem par to, ka viņi ir un mums ir ar ko spēlēt.

Kāpēc notika uzvara? Vajag ticēt sev un savai komandai. Ja katrs spēlētājs to dara, tad, pat pie zaudētas pirmās spēles un arī otrās, kurā uzvara izlaista no rokām, ir iespēja kļūt par čempioniem. Komandā ir jābūt labām attiecībām, tas ir visa pamats. Tāda atmosfēra, kādai jābūt komandā, ir bārā „Garāža”. Aicinām visus pie mums ciemos!”

Viens no gaidītākajiem dienas notikumiem skatītājiem bija futbola kluba Valsts Policija un grupas Prāta vētra spēle. Šoreiz ar rezultātu 3:0 uzvarēja Prāta vētra, kurai divus vārtus guva Jānis Jubalts. Valsts policija pretiniekiem pasniedza administratīvo protokolu, kurš nosaka, ka 365 dienu laikā jānotiek revanša mačam.

Visa čempionāta laikā, komandām bija iespēja piedalīties SPORT 2000 akcijā, kur iepērkoties par 100 LVL varēja laimēt futbola apavus visai komandai! Fināla dienā Renārs Kaupers un Kaspars Roga izlozēja vienu laimīgo komandu un tā bija Zellis/Stradi.

Arī šogad notika tradicionālais „pendeļu” sišanas konkurss daiļā dzimuma pārstāvēm. 5 meitenes mēģināja pārspēt Jāni Jubaltu vārtos un savā starpā noskaidroja precīzāko soda sitienu izpildītāju.

Emocionālo apbalvošanas ceremoniju pavadīja muzikālais priekšnesums Raita Ašmaņa Jelgavas Big band izpildījumā.

Foto: Mītava Open 2013. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV