Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Biķerniekos notiks vērienīgs dragreisa sezonas noslēgums

Easyget.lv, 20.08.2013. 11:45

Nakts dragreiss, karsti kūpošas riepas, vērienīga auto izstāde, skaistas meitenes, un spēkavīru šovs - tas viss 31. augustā un 1. septembrī Biķerniekos
Biķerniekos notiks vērienīgs dragreisa sezonas noslēgums

Šajās dienās vienlaicīgi risināsies trīs pasākumi. Sestdien no 18:00 līdz 23:00 norisināsies Night Dragrace Party, kurā vērosim auto šovu, kā arī Drageisa auto un motociklu kvalifikācijas braucienus, pēc kuriem noritēs spraigi izaicinājumu braucieni starp dažādiem eksotiskiem un īpaši Dragreisam sagatavotiem auto. Savukārt dienas noslēgumā skatītājus priecēs “Dragreisa Mehāniķu kausa izcīņa 2013” un uguņošanas šovs, informē Evo Racing Team sacensību direktore Ieva Čerņajeva.

Organizatori uzsver, ka 31.augustā skatītājiem būs iespēja atrasties dalībnieku parkā un klātienē apskatīt gan auto izstādi, gan Dragreisa Čempionāta dalībnieku auto. Par mūziku un jautru noskaņojumu būs parūpējušies DJ un Coyote Fly meitenes visas nakts garumā.

Svētdien no plkts.12:00 norisināsies „Bridgestone Adrenaline Dragrace championship” - Latvijas Dragreisa Čempionāta sezonas pēdējais noslēguma posms, kurā būs vērojams šīs sezonas vienīgais moto dragreiss „Moto Dragrace Cup 2013”.

Par godu 1. septembrim, organizatori ir parūpējušies par vairākiem pārsteigumiem bērniem, skolēniem un ģimenēm: būs iespēja izklaidēties piepūšamajās atrakcijās, piedalīties konkursos. Organizatori sola neredzētus pārsteigumus trasē - spēkavīru izaicinājumu cīņas. Notiks arī Rubbers.lv tradicionālais riepu kūpināšanas šovs, kurā uzvarētājus nosaka skatītāju ovācijas.

Ar tehniskajiem noteikumiem un čempionāta nolikumu var iepazīties LAF mājas lapā, kā arī visi jaunumi, diskusijas meklējiet www.facebook.com profilā Latvian Drag Racing Championship., savukārt pieteikšanās sacensībā online režīmā meklējiet www.drag-racing.lv

Biļetes varēsiet iegādāties uz vietas Biķernieku tirdzniecības kases vietās pie ieejas. Biļetes cena uz vienu pasākuma dienu LVL 5,00, bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja bez maksas, bet no 8 līdz 15 gadiem un pensionāriem (uzrādot apliecību) – LVL 3,00.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV