Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

TIO volejs finālā šogad startēs 116 komandas

Easyget.lv, 21.08.2013. 15:03

Piektdien, 23.augustā, Rīgā, Daugavas stadionā norisināsies vasaras spēļu „TIO volejs” finālsacensības jauniešiem, kurās piedalīsies 116 labākās atlases posmu komandas sešās vecuma grupās zēniem un meitenēm, informē Lilita Mitrofanova. Finālsacensību atklāšana būs plkst. 11.00.
TIO volejs finālā šogad startēs 116 komandas

Šogad vasaras spēles tiek organizētas astoto gadu. Šo tradīciju Latvijas Volejbola federācija iedibināja sadarbībā ar AS "Rīgas Piena kombināts", bet šobrīd to turpina realizēt kopā ar "Food Union". Vasaras spēles notiek arī ar Kuldīgas, Gulbenes un Rīgas pašvaldību atbalstu.

Vasaras spēlēs piedalās gan sporta skolu/klubu audzēkņi, gan vispārizglītojošo skolu audzēkņi, gan volejbola aktīvisti vecumā līdz 17 gadiem.

Šogad, tāpat kā citus gadus, tika aizvadīti divi kvalifikācijas posmi Gulbenes pusē un divi kvalifikācijas posmi Kuldīgā, no kuriem katras vecuma grupas 5 labākās komandas, kuras piedalījās sava reģiona divos posmos un kopvērtējumā izcīnīja mazāko punktu summu (par 1.vietu = 1 punkts, par 2.vietu = 2 punkti, utt.), kvalificējās finālsacensībām.

Kuldīga 1.posms – 80 komandas
Kuldīga 2.posms – 71 komanda
Gulbene (Lizums) 1.posms – 112 komandas (rekords!)
Gulbene 2.posms – 92 komandas
Fināls – 116 komandas

Vairāk: www.volejbols.lv

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV