Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Latvijas labākie florbolisti nedēlas nogalē tiksies Valmierā un Kocēnos

Easyget.lv, 22.08.2013. 13:57

No 23. līdz 25. augustam Valmierā un Kocēnos jau septīto reizi norisināsies par tradīciju kļuvušais Starptautiskais pirmssezonas pārbaudes turnīrs florbolā "Latvian Open".

"Latvian Open 2013" ir biedrības "Kocēnu Sporta klubs" rīkots un Latvijas Florbola savienības (LFS) oficiāli atzīts turnīrs, kas iekļauts Starptautiskās Florbola Federācijas (IFF) vasaras elites turnīru sarakstā. Šovasar savu dalību turnīrā kopumā pieteikušas 34 komandas – par uzvaru sacentīsies 22 vīriešu un 12 sieviešu komandas gan no Latvijas, gan arī no Igaunijas, Krievijas, Baltkrievijas un Šveices. Spēles notiks Vidzemes Olimpiskajā centrā un Kocēnu Sporta namā – uz trim laukumiem, kas aprīkoti ar Gerflor grīdas segumu.

Florbola turnīru "Latvian Open 2013" atbalsta Valmieras pilsētas un Kocēnu novada pašvaldības. Dzeramais ūdens "Everest", kas iestājas par to, ka visi var sasniegt augstākās virsotnes, nodrošinās florbolistus, tiesnešus un brīvprātīgos palīgus ar dzeramo ūdeni. "Laima" gādās par balvām katra mača labākajiem spēlētājiem. Pateicoties florbola inventāra izplatītājam Latvijā "Florbolam.lv", visas turnīra spēles tiks aizvadītas ar "CR8ER" bumbiņām. Balvas turnīra labākajiem spēlētājiem būs no "Unihoc" un "Florbolam.lv".

Triju dienu laikā Valmierā un Kocēnos tiks aizvadītas turnīra "Latvian Open 2013" 96 spēles. Tie, kuriem nebūs iespējas izšķirošās cīņas par uzvaru turnīrā skatīt klātienē, vīriešu un sieviešu komandu spēles par godalgotajām vietām varēs vērot tiešraidē portāla www.sportacentrs.com interneta TV, kā arī Lattelecom interaktīvās TV 411.kanālā. Finālspēles paredzētas Vidzemes Olimpiskajā centrā svētdien, 25. augustā, no pulksten 15:00.

Ieejas maksa uz visām vienas dienas spēlēm - LVL 1,- (viens lats).

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV