Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Lupīnu ielas stadionā notiks festivāls „YKESCOLA”

Easyget.lv, 02.09.2013. 11:09

Jaunieši 14.septembrī Ikšķilē, Lupīnu ielas stadionā, pirmo reizi aicināti uz festivālu „YKESCOLA”.

Festivālā programmā paredzētas sacensības Ikšķiles skeitparkā un treilparkā, strītbola sacensības un velo orientēšanās, kā arī iespēja skatīties animācijas filmas un īsfilmas kino teltī, piedalīties Ikšķiles jauniešu pašdarbnieku kolektīvu organizētās nodarbēs un vērot kultūristu šovu, savukārt vakarā uzstāsies vairākas pašmāju grupas, informē organizatoru pārstāve Sabīne Bērziņa. 

Sportisti un līdzjutēji varēs baudīt individuālās sacensības, sacensības strītbolā, kā arī inline, skeitborda un BMX kategorijās tikai divus mēnešus atpakaļ atklātajā skeitparkā un BMX un MTB kategorijās Ikšķiles BMX braucēju paštaisītajā treilparkā. Plānota arī velo orientēšanās.

Paralēli tam darbosies arī kino telts gan ar jaunām, gan nu jau par klasiku kļuvušām latviešu animācijas filmām un īsfilmām. Turpat blakus – arī vairākas informatīvās teltis, kā arī pašdarbnieku kolektīvu teltis, kas katra piedāvās dažādas izklaides. Gaidāms arī kultūristu šovs un konkursi.

Iepriekšminētos pasākumus papildinās festivāla muzikālā programma vakarā. No plkst. 18.00 uz skatuves kāps grupas „Parara”, „Rebel Riot”, „GhettoZloba”, „Līdz Pēdējam”, „TESA”, „xDISTILLx”, „Oghre”, „Miera vējos” un klausītājus pasākuma izskaņā izklaidēs DJ apvienības „Ragava”, „Pa” un „Kā kut man”.

Pasākuma programmu, plašāku informāciju un strītbola, inline, skeitborda, BMX, MTB sacensību pieteikuma anketas meklē ikskile.lv/jauniešiem, twitter kontā @IKjauniesi, draugiem.lv/ykescola

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV