Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Tuvojas gada ekstrēmākās sacensības Latvijā – pasaules čempionāts motofrīstailā

Easyget.lv, 09.09.2013. 10:54

26. oktobrī Arēnā Rīga par FMX Latvijas Grand Prix 2013 cīnīsies vieni no pasaulē spēcīgākajiem motofrīstaila meistariem.
Tuvojas gada ekstrēmākās sacensības Latvijā – pasaules čempionāts motofrīstailā

Pirmo reizi Latvijā uz starta stāsies arī slavenais spāņu frīstaila karalis Denijs Torress, kurš ir titulētākais un pieredzējušākais Red Bull X-Fighters sacensību dalībnieks, informē FMX Latvijas Grand Prix preses sekretārs Ģirts Avotiņš.

Kopš 2007. gada ik rudeni Latvijā notiek vismaz viens no pasaules motofrīstaila čempionāta posmiem. Braucēju vidū tas ir viens no populārākajiem un iemīļotākajiem čempionāta posmiem. Un ne velti – Arēna Rīga ir ļoti piemērota šādām sacensībām, un Latvijas līdzjutēji ne reizi vien ir atzīti par labākajiem līdzjutējiem pasaulē.

Vēl ir pāragri runāt par precīzu dalībnieku sastāvu, taču jau šobrīd ir skaidrs, ka bez Denija Torresa Latvijā noteikti ieradīsies Latvijas publikas mīlulis, čehs Libors Podmols, vairākkārtējais pasaules čempions Remī Bizārs, šīs sezonas viens no spēcīgākajiem pasaules motofrīstaila pilotiem, francūzis Deivids Rinaldo, ārkārtīgi precīzais Petrs Pilats un citi. FMX Latvijas Grand Prix Rīgā popularitāte motofrīstaila pilotu vidū ir tik liela, ka jau vairākus gadus par tiesībām startēt šajā posmā sportisti burtiski cīnās, uzsver Ģirts Avotiņš.

FMX Latvijas Grand Prix 2013 programmā ir iekļautas arī Whip lēcienu un moto augstlēkšanas sacensības, kas arī ir iemīļotas skatītāju vidū. Šobrīd vēl tiek gaidīts arī apstiprinājums dalībai sacensībās Rīgā no Latvijas vienīgā motofrīstaila pilota Mārtiņa Aleksandroviča.

Plašāku informāciju par FMX Latvijas Grand Prix iespējams atrast www.fmxlatvia.lv, kā arī www.nightofthejumps.com

Biļetes uz 2013. gada motofrīstaila Pasaules čempionāta Latvijas Grand Prix iespējams iegādāties Biļešu Serviss tirdzniecības vietās un www.bilesuserviss.lv. Līdz 10. septembrim biļetes iespējams iegādāties līdz pat 25% lētāk.

Foto: Petrs Pilats. Foto (c) Olivers Franke / IFMXF.com 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV