Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Pļaviņš: Mūsu mērķis Latvijas čempionātā - iekļūšana finālā

Easyget.lv, 11.09.2013. 14:54

Šajā nedēļas nogalē Pludmales sporta centrā „Brazīlija” risināsies Latvijas čempionāta finālposms, kurā komandas dosies cīņā par 2013. gada valsts čempionu titulu. Mārtiņš Pļaviņš, kuram savas karjeras laikā jau ir izdevies izcīnīt divus titulus, atzīst, ka turnīrā ir vieni izteikti favorīti, bet tas nenozīmē, ka titula ieguvēji jau ir zināmi.
Pļaviņš: Mūsu mērķis Latvijas čempionātā - iekļūšana finālā

Šogad Latvijas čempionāta finālposmā Mārtiņš startēs kopā ar Aleksandru Soloveju, ar kuru pirms divām nedēļām izcīnīja Austrumeiropas Volejbola Zonālās Asociācijas (EEVZA) finālposma bronzas medaļas.

„Uzskatu, ka galvenie favorīti uz Latvijas čempionu titulu ir Saša ar Jāni (Samoilovs un Šmēdiņš), taču esmu drošs, ka ikviena komanda, kas spēlēs pret viņiem noteikti vēlēsies sevi apliecināt. Jā, šī sezona viņiem ir bijusi veiksmīga, bet tas vēl neko negarantē. Jāsaprot, ka Latvijā pludmales volejbolu prot spēlēt ne tikai viena komanda, bumba ir apaļa, būs interesanti,” drošs ir Mārtiņš Pļaviņš.

Kā 2012. gada pasaules labākais aizsargs skatās uz sadarbību ar Aleksandru Soloveju? „Man patīk Soloveja attieksme pret darbu. Šajā vasarā viņš sevis pilnveidošanā ir spēris platu soli uz priekšu. Ja tā turpinās, var sasniegt ļoti daudz. Noslēgsies šī sezona, tad domāsim par tālāko sadarbību, pagaidām nevēlos steigties notikumiem pa priekšu. Jāsaprot, ka bloķētāju izvēle Latvijā ir ierobežota, bet man ir vajadzīgs tieši bloķētājs. EEVZA posms Maskavā parādīja, ka varam nospēlēt ļoti veiksmīgi,” stāsta Pļaviņš.

„Mūsu galvenais mērķis Latvijas čempionātā noteikti ir iekļūšana finālā, tālāk jau redzēsim. Viss var gadīties! Arī pirms „Saulkrastu Kokteiļa” visi runāja, ka Saša ar Jāni pāries pāri visiem, kā tas beidzās, visi labi atceras,” atgādina Pļaviņš. „Spēlēt savu skatītāju priekšā vienmēr ir patīkami, tāpēc centīsimies baudīt atmosfēru un cīnīsimies par katru bumbu un punktu. Ļoti ceru, ka laika apstākļi šajā nedēļas nogalē būs labi un skatītāji varēs baudīt augsta līmeņa spēles,” cer sportists.

Atgādinām, ka Latvijas čempionāta finālposms risināsies jau šajā nedēļas nogalē no 13.-15.septembrim Pludmales sporta centrā „Brazīlija” (Jūrkalnes ielā 100), kur startēs ne tikai spēcīgākās vīriešu komandas, bet arī sieviešu konkurencē būs skatāms augsta līmeņa pludmales volejbols. Sīkāk par turnīru var lasīt ŠEIT.

Latvijas pludmales čempionāta finālā gaidāmas arī dažādas atrakcijas un būs iespēja izbaudīt sportisko atmosfēru kopā ar draugiem. Kā arī tiks noskaidrots arī precīzākais servētājs no skatītāju rindām – ikvienam būs iespēja piedalīties apdrošināšanas sabiedrības ERGO servju turnīrā ar vērtīgām balvām, kā arī citās atrakcijās visas dienas garumā.

Sekojiet informācijai http://www.beachvolley.lv

Foto: Mārtiņš Pļaviņš. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV