Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Drifta sezonas noslēgumā gaidāmi pārsteigumi uz goda pjedestāla

Easyget.lv, 16.09.2013. 09:49

21. septembrī Biķernieku sporta kompleksā Latvijas drifta kausa 5. posmā par uzvarām cīnīsies ap 45 dalībniekiem.
Drifta sezonas noslēgumā gaidāmi pārsteigumi uz goda pjedestāla

Street klasē cīņas par pjedestālu notiks starp sešiem sportistiem, bet Pro amatieru klasē par vietu uz gada kopvērtējuma goda pjedestāla cīņas būs spraigas, jo tur notiks cīņas starp vieniem no spēcīgākajiem sportistiem šajā klasē šogad.

Ikvienam līdzjutējam drifta sezonas izskaņā būs pieejams dalībnieku parks, izvēlēties vērot sacensības no turienes vai no tribīnēm, just līdzi saviem favorītiem, fotografēties, pateikties par fantastisku sezonu, un kopā svinēt sezonas noslēgumu un sveikt uzvarētājus.

21.septembrī Biķerniekos sacensību sākums 13:00, ieeja skatītājiem no 10:30.

Biļetes nopērkamas visās Biļešu servisa kasēs un Statoil degvielas uzpildes stacijās. Atgādinām, ka šoreiz ieejas biļete apvieno parasto biļeti un iekļuvi dalībnieku parkā. Biļešu cenas: parastā biļete pieaugušajiem (2in1)- 5 Ls (arī uz vietas), bērniem no 10 g.v. līdz 16 g.v. – 2,50 Ls, pensionāriem - 2 Ls, bērniem līdz 10.g.v. ieeja bez maksas, invalīdiem (uzrādot invaliditātes apliecību) ieeja bez maksas, auto Caurlaide 8 Ls.

Vairāk informācijas par pasākumu www.driftlatvia.com

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV