Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Foto: Dinamo Rīga ar 1:3 piekāpjās As Bars

BNS, 18.09.2013. 09:12

Rīgas "Dinamo" otrdien "Arēnā Rīga" ar 1:3 zaudēja Kazaņas "Ak Bars" vienībai pirmajā cīņā četru mājas spēļu sērijā un piedzīvoja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā pirmo neveiksmi pamatlaikā.
Foto: Dinamo Rīga ar 1:3 piekāpjās As Bars

Galerijas:

Vārtus "Dinamo" Pols Ščehura guva pēdējā trešdaļā, kad viesi jau bija vadībā ar trīs vārtu pārsvaru. Par labāko mājiniekiem atzina kapteini Sandi Ozoliņu.

"Dinamo" cīņas sākumā lielākoties kontrolēja ripu un bieži darbojās Kazaņas komandas zonā, taču draudus vārtiem tas neradīja. Turpretim "Ak Bars" izmantoja vienu no retajām iespējām, kad Janne Pesonens 8.minūtē apslidoja vārtus un paspēja raidīt ripu tīklā. Līdz pārtraukumam "Dinamo" divreiz spēlēja skaitliskajā vairākumā, bet "Ak Bars" aizsardzība bija necaursitama.

Savukārt "Ak Bars" izmantoja pirmās divas iespējas realizēt skaitlisko pārsvaru un līdz otrā perioda vidum panāca 3:0. Pirmajā minūtē pēc pārtraukuma Mikaela Telkvista vārtu priekšā brīvi izrīkojās Aleksandrs Burmistrovs, bet sešas minūtes vēlāk Šons Heška bija pirmais pie vārtsarga atsistās ripas. Laukuma saimniekiem labu metiena iespēju nebija daudz, un vienu no tām nerealizēja Aleksandrs Ņiživijs, raidot ripu garām vārtiem no zonas vidus. Tuvu pirmo vārtu guvumam "Dinamo" bija, vēlreiz spēlējot vairākumā, tomēr Konstantins Baruļins vārtos ar aizsargu palīdzību noturējās.

Pēdējās trešdaļas sākumā "Dinamo" uzbrukumā Mets Robinsons ripu Baruļina vārtos raidīja ar slidu, bet tiesnesis atzina, ka nav pamata izmainīt rezultātu. Taču līdz trešdaļas vidum laukuma saimnieki spēja vienus vārtus atgūt, kad pēc Gunāra Skvorcova uzvarētā iemetiena Ščehura bez kavēšanās spēcīgi ietrieca ripu vārtos. "Dinamo" uzbrukumi kļuva arvien bīstamāki, toties Kazaņas komanda stabili nospēlēja pēdējās minūtēs, neļaujot sāncenšiem pretendēt uz otro vārtu guvumu. Pēdējo minūti laukuma saimnieki aizvadīja ar sešiem pret četriem laukuma spēlētājiem, kas arī nepalīdzēja izmainīt rezultātu.

Mājas spēļu sēriju Rīgas "Dinamo" turpinās ceturtdien pret Maskavas "Dinamo", sestdien tiksies ar Podoļskas "Vitjaz", bet pirmdien spēles ar Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

KHL spēle:
Rīgas "Dinamo" - Kazaņas "Ak Bars" 1:3 (0:1, 0:2, 1:0)
0-1 Janne Pesonens (Iļja Ņikuļins, Kirils Petrovs) 07:48
0-2 Aleksandrs Burmistrovs (Tims Stepltons, Mihails Varnakovs, sk. vair.) 20:38
0-3 Šons Heška (Tims Stepltons, Jevgēņijs Medvedevs, sk. vair.) 26:44
1-3 Pols Ščehura (Gunārs Skvorcovs) 48:04
Vārtsargi: Mikaels Telkvists - Konstantins Baruļins
Skatītāji: 6270

Foto: Dinamo Rīga spēlē pret Ak Bars. Foto (c) Agris Semēvics

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV