Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Labākie Latvijas un ārvalstu cīkstoņi tiksies cīņu šovā Klondaika Fight Arena

Easyget.lv, 18.09.2013. 11:45

12. oktobrī Arēnā Rīga notiks lielākais cīņu šovs Baltijā „Klondaika Fight Arena”, kā ietvaros norisināsies 10 profesionālās MMA (jauktās cīņas mākslas) un kikboksa (K-1) cīņas. Ringā dosies paši labākie Latvijas un ārvalstu cīkstoņi, kuri mērosies spēkiem par Latvijas, Baltijas un Eiropas čempiona tituliem.
Labākie Latvijas un ārvalstu cīkstoņi tiksies cīņu šovā Klondaika Fight Arena

Latvijas MMA 2013. gada čempiona titula īpašnieku noskaidros rīdzinieks Jurijs Višņevskis un jelgavnieks Ņikita Petrovs. Savukārt Rīgas godu cīņā par Baltijas čempiona titulu kikboksā aizstāvēs Vitālijs Buhrjakovims, kuram pretī stāsies lietuviešu sportists Mantvidas Svegzda (Mantvydas Svegzda).

Ne mazāk aizraujošs solās būt duelis starp kuldīdznieku, pašreizējo Latvijas un Baltijas čempionu MMA vidējā svara kategorijā Valtu Višņevski un Nīderlandes sportistu Mišelu Adelinu (Michel Adeline). Starp šiem vīriem tiks noskaidrots aktuālais Eiropas čempions MMA vidējā svara kategorijā.

„Man ir liels prieks, ka cīņu sporta veidi Latvijā kļūst aizvien populārāki – pulcējot labākos reģiona cīkstoņus pie mums, Latvijā. „Klondaika Fight Arena” ir ne tikai augstākās raudzes cīņu šovs, bet gan arī lielisks izklaides pasākums, pasākuma apmeklētājiem sniedzot kārtīgu adrenalīna devu saspringtajā ikdienā. Cīkstoņiem novēlu – lai uzvar labākais, bet skatītājiem – izbaudīt katru cīņas mirkli,” saka Aleksejs Krivcuns, izklaides un atpūtas vietu tīkla „Klondaika” mārketinga direktors.

Tāpat sacensību programmā plānotas vairākas cīņas par reitinga punktiem. Kikboksā, svaru kategorijā līdz 76 kilogramiem, dūres vicinās rīdzinieks Zaurs Dzavadovs, kuram pretī stāsies Nīderlandē dzīvojošais surinamietis – Mohameds Sarirs (Mohamed Sarir). Savukārt aizraujoša cīņa MMA grupā svara kategorijā līdz 96 kilogramiem būs starp mājinieku Mārtiņu Egli un Austrijas cīņu meistaru Renē Follingeru (Rene Wollinger), kurš ringā iemantojis iesauku Gladiators. MMA super smagajā svarā savas „attiecības skaidros” divi Oļegi – Latvijas pārstāvis Oļegs Jemeļjanovs un Baltkrievijas cīkstonis Oļegs Vasiļjevs (Oleg Vasiliev).

Cīņā par reitingu saistoši dueļi gaidāmi arī starp Mareku Lavrinoviču (Latvija) un Jevgēņiju Aleksejevu (Rīga), Valēriju Mikalausku (Latvija) un Vaidas Valančiusu (Lietuva). Kaujā par Rīgu dosies pašmāju sportisti - Artjoms Mirontsevs (Rīga) pret Igoru Tkačenko (Rīga), bet Staņislavs Makarenko (Rīga) noskaidros spēcīgāko cīņā ar Andreju Zozuļu (Kuldīga).

„Klondaika Fight Club” rīkotāji tradicionāli ir parūpējušies, lai starp asajām spēkavīru divkaujām arī skatītājiem nebūtu garlaicīgi. Sanākušos atbalstītājus sagaida lielisks gaismas šovs, pikanta modes skate un seksīgas ringa meitenes. 

Vairāk informācijas par „Klondaika Fight Club” meklēt mājaslapā www.fightarena.lv, savukārt biļetes iespējams iegādāties Biļešu servisa kasēs, „Statoil” uzpildes stacijās, kā arī „Narvesen” kioskos.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV