Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Rallijsprinta sezonas noslēdzošajā posmā uzvar Gints Bremze/ Toms Freibergs

Easyget.lv, 23.09.2013. 16:07

Svētdien, 22.septembrī, rallija „Latvija” ietvaros Tukuma un Jūrmalas puses ātrumposmos sezonas noslēdzošo sacīksti aizvadīja arī Latvijas rallijsprinta čempionāta dalībnieki.
Rallijsprinta sezonas noslēdzošajā posmā uzvar Gints Bremze/ Toms Freibergs

Par rallijsprinta absolūtajiem uzvarētājiem un 2013.gada vicečempioniem 4 WD Open klasē kļuva Gints Bremze/ Toms Freibergs.

Viņu nopietnākie konkurenti, Elviss Hermanis/ Gatis Veilands 8.ātrumposmā piedzīvoja izstāšanos, pārsitot automašīnas riteni.

Nepaveicās vēl vieniem spēcīgiem pretendentiem uz šī rallijsprinta pjedestāla augstākajām pozīcijām, Mikam Ernstonam/Rihardam Rāviņam - viņiem cīņa beidzās jau otrajā ātrumposmā tehniska automašīnas defekta dēļ.

Rallijsprintā „Latvija ” 4 WD Open klasē otrā vieta Armandam Lazdiņam ar Ervīnu Eihmani, trešie klasē Kārlis Grīnvalds/Māris Lukss.

Pavisam nedaudz līdz veiksmīgam rallijsprinta noslēgumam pietrūka Klāvam un Raimondam Grimzēm, kuru Audi Quattro diemžēl atteicās klausīt uzreiz pēc 10.ātrumposma finiša.

4 WD klasē pirmās divas vietas vienīgajām šajā ieskaitē finišējušajām ekipāžām – par Didzi Blūmu/Aigaru Renci ātrāka izrādījās Oto Patmalnieka un Igora Sidorova vienība.

Valters Kļaviņš/Māris Višinskis guva uzvaru 2 WD open klasē un līdz ar to ir izcīnījuši otro vietu savā klasē sezonas kopvērtējumā. Otrā vieta rallijsprinta „Latvija” 2 WD Open klasē Ģirtam Torganam ar Zitu Īli, kas priecēja skatītājus ar sava auto atraktīvo dizainu, trešie 2 WD Open ieskaitē Ulda Andersona/Edgara Liepiņa ekipāžai.

Ar izcīnīto čempiona titulu 1600 klasē šogad apsveicama Raivja Ozoliņa/Artūra Enkura ekipāža, kuri rallijsprintā „Latvija” izcīnīja otro vietu klasē. Pirmie 1600 klasē „Latvijā” Jānis Cielēns/Salvis Rambols, bet trešo vietu ieguva Toms Zeļezņevs ar stūrmani Līgu Liepiņu.

No 27 rallijsprinta ekipāžām finišu nesasniedza astoņas, tostarp Jānis Grīnbergs/Jānis Strazdiņš, kuru BMW uzmeta kūleni astotajā ātrumposmā.

Foto: Latvijas rallijsprinta sezonas noslēgums. Foto (c) Dace Janova, www.4rati.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV