Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Volejbola sezona sāksies ar Superkausu Jelgavā

Easyget.lv, 25.09.2013. 09:35

Oktobra pirmajā nedēļas nogalē tiks aizvadītas pirmās Schenker līgas spēles, bet kā sezonas jaunums ir nedēļu iepriekš Jelgavā notiekošais Schenker Superkauss, kurā piedalīsies pērnās sezonas labākās komandas, informē Latvijas Volejbola federācijas pārstāve Lilita Mitrofanova.
Volejbola sezona sāksies ar Superkausu Jelgavā

Superkausā spēlēs iepriekšējās sezonas Latvijas un Igaunijas čempioni kā arī Nacionālo kausu ieguvēji. Tā kā aizvadītajā sezonā Latvijā čempioni un kausa ieguvēji bija viena un tā pati komanda, tad nākamās tiesības kausā startēt ieguva Nacionālā čempionāta otrās vietas ieguvēji.

SIA Schenker vadītājs Māris Kleinbergs preses konferencē apstiprināja savu atbalstu Schenker līgas projektam arī turpmāk, kā arī novēlēja veiksmi Latvijas klubiem un izteica cerību par jaunu Latvijas komandu nākamajā sezonā: „Varu teikt, ka esam atbalstījuši un turpināsim atbalstīt šo projektu, lai veicinātu volejbola attīstību Latvijā. Ceru, ka līga paplašināsies un nākamajā sezonā Latvijas komandu skaits pietuvosies Igaunijas komandu skaitam. Novēlu, lai šogad mūsu rezultāti ir tik labi, lai finālspēles varam aizvadīt Latvijā!”

Par Schenker līgas paplašināšanos cerības izteica arī Latvijas Volejbola federācijas prezidents Atis Sausnītis, kurš apstiprināja, ka šobrīd jau tiek domāts par vēl divu Latvijas komandu piesaisti: „Nopietni strādājam pie tā, lai Schenker līgā būt vēl vismaz divi Latvijas klubi. Viss, protams, saistīts ar finansēm, bet ir divi potenciālie klubi, kuri nākamajā sezonā varētu spēlēt Schenker līgā. Strādājam arī pie tā, lai šajā projektā atgrieztos Lietuvas komandas, bet tas pagaidām vēl ir sarunu līmenī.”

Superkauss notiks 28. un 29.septembrī Zemgales Olimpiskajā centrā:

28.septembris
Pl.16.00 Selver Tallinn – Parnu VK
Pl.18.00 VK Biolars/Jelgava – Poliurs/Ozolnieki

29.septembris
Pl.14.00 spēle par 3.vietu
Pl.16.00 spēle par 1.vietu
V
isas spēles translēs sporatcentrs.com. Ieeja uz spēlēm bez maksas. Vairāk informācijas par SCHENKER līgu* www.volejbols.lv

*kalendārs tiks publicēts tuvākajā laikā

Foto (c) flickr.com/ Dean Jackson

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV