Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Studentiem biļetes uz FMX Latvijas Grand Prix - lētāk

Easyget.lv, 27.09.2013. 11:59

Motofrīstaila Pasaules čempionāta Latvijas Grand Prix organizatori jau ceturto gadu dod iespēju Latvijas augstskolu studentiem iegādāties biļetes uz gada ekstrēmāko sporta pasākumu – FMX Latvijas Grand Prix 2013, kas notiks 26. oktobrī Arēnā Rīga, par 15% lētāk.
Studentiem biļetes uz FMX Latvijas Grand Prix - lētāk

Arēnu Rīga 26. oktobrī jau septīto gadu pēc kārtas piepildīs motociklu motoru rūkoņa, nerimstošas skatītāju ovācijas un nepārspējami adrenalīna plūdi. FMX Pasaules čempionāta astotajā posmā Latvijas Grand Prix ir gaidāmas ļoti sīvas cīņas gan par līdera pozīcijām čempionāta kopvērtējumā, gan uzvaru sportistu vidū tik iemīļotajā Latvijas Grand Prix.

No 27. septembra līdz 4. oktobrim Biļešu Serviss tirdzniecības vietās, uzrādot derīgu studenta apliecību, studentiem iepējams iegādāties biļetes ar 15% atlaidi. FMX Latvijas Grand Prix organizatori gan atgādina, ka šādu atlaidi nav iespējams saņemt, iegādājoties biļetes internetā.

Plašāku informāciju par FMX Latvijas Grand Prix iespējams atrast www.fmxlatvia.lv, kā arī www.nightofthejumps.com

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV