Trešdiena, 17.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūdolfs, Viviāna, Rūdis;

Siguldas pusmaratons – jau šīs nedēlas nogalē

Easyget.lv, 09.10.2013. 12:41

Sestdien, 12. oktobrī, Siguldā tiks dots starts šī gada pēdējam skriešanas seriāla „Skrien Latvija” posmam – Siguldas pusmaratonam.
Siguldas pusmaratons – jau šīs nedēlas nogalē

„Skrien Latvija” skriešanas seriāls šogad notiek jau trešo sezonu, kurā ietilpst pazīstamākie, apmeklētākie un skaistākie Latvijas pusmaratoni un tautas skrējieni – Rēzeknes Pusmaratons, Biķernieku Pusmaratons, Ventspils Piedzīvojumu parka Pusmaratons, Liepājas Pusmaratons, SEB Kuldīgas Pusmaratons, Sportlat Valmieras maratons un Siguldas Pusmaratons.

Arī Siguldas pusmaratons norisināsies jau 3. reizi, kurā piedalīsies dalībnieki no tuvākām un tālākām valstīm, piemēram, Igaunijas, Lietuvas, Krievijas, Lielbritānijas un Vācijas. Tāpat dalībnieku vidū ir ne tikai sportiski aktīvie Latvijas iedzīvotāji, bet arī spēcīgākie Latvijas skrējēji. Organizatori aicina visus aktīvā dzīvesveida piekritējus un draugus, apvienot sportiskās aktivitātes ar neatkārtojamo zelta rudeni Siguldā.

Sacensību starts un finišs būs Siguldā (Svētku laukumā). Sacensības norisināsies pusmaratona (21,0975km), NIKE skrējiena (10.55 km), tautas skrējiena (5.27 km) un bērnu skrējienu distancē (600m).

Organizatori būs parūpējušies, lai dalībniekiem un to atbalstītājiem sniegtu pilnu servisu - dalībniekiem distancē būs īpašas atbalsta vietas ar dažādiem priekšnesumiem, sacensību centrā būs atrakcijas bērniem, degustācijas, loterijas, kultūras programma – savu priekšnesumu sniegs Mākoņ-SKA* grupa "Mākoņstūmēji" no Smiltenes, Inese Ērmane ar grupu un Dejos grupa „VIP Dance Studio” kā arī citas aktivitātes.

Sacensību programma 12. oktobrī:

  • plkst. 08.30-11.40 reģistrācija, numuru un čipu saņemšana
  • plkst. 10.35 Starts bērnu skrējienam, apbalvošana 12.30
  • plkst. 12.00 Starts Pusmaratonam 21.0975 km, Nike skrējienam 10,55 km un Tautas skrējienam 5.27 km
  • plkst. 15.30 Apbalvošana Pusmaratona, tautas skrējiena un Nike skrējiena laureātiem ( tiks apbalvoti trīs labākie sievietes/ vīrieši, visās vecuma grupās).

Iepriekšējā online pieteikšanās sacensībām ir līdz 10. oktobrim plkst. 24:00. Tomēr tie, kas nebūs paspējuši iepriekš reģistrēties, to varēs izdarīt arī sacensību dienā uz vietas.

Uzzināt vairāk par sacensībām un pieteikšanās kārtību ir iespējams interneta mājas lapā, http://www.siguldasmaratons.lv, http://www.skrienlatvija.lv un visos Sportland veikalos Latvijā.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV