Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Atklāta ELKOR Sport pludmales volejbola līga

Easyget.lv, 15.10.2013. 09:42

Neraugoties uz koku rudenīgi dzeltenajām lapām otrpus logam, Beach Box pludmales volejbola hallē vasara turpinās pilnā sparā. Pagājušā svētdienā tika aizvadīts ELKOR Sport pludmales volejbola amatieru līgas pirmais atklāšanas posms.

ELKOR līgas pirmajā posmā piedalījās 24 komandas, kas ir salīdzinoši liels komandu skaits amatieru turnīrā. Dalībnieku rindās bija sastopami daži pludmales volejbolisti, kas piedalās arī Latvijas pludmales volejbola čempionātā, taču vairums dalībnieki bija amatieri. Jāuzsver fakts, ka 1. vietu ieguva tieši amatieru pārstāvji.

Par pirmo pārsteigumu parūpējās „Krasavčiki” (Aleksandrs Dolotovs, Vladimirs Obodovs), kas izslēgšanas spēlēs uzvarēja vienus no favorītiem brāļus Jāni un Gati Baložus. Vēlāk spraigā cīņā vieni no šī posma līderiem - „VIP” (Jānis Orups, Raimonds Kaviers) ar pāris punktiem izrāva uzvaru par iekļūšanu pusfinālā, apspēlējot „Mobilux” (Mareks Beluga, Jurijs Beļajevs).

Fināls bija īpaši spraigs ar krasu pavērsienu spēles galotnē, kad „Kimē” (Andris Grosbergs, Edgars Priede) parādīja īstu cīnītāju raksturu un, esot iedzinēju lomā, pie rezultāta 15:19 uzvarēja šī posma līderus jau pieminētos „VIP” (Jānis Orups, Raimonds Kaviers), rezultātu noslēdzot ar 23:21.

Apsveicami cīnījās arī trešās vietas ieguvēji - komanda ar nosaukumu „Vienalga” (Pēteris Vinķelis, Artis Daneiks), kas izrādījās pārāki par „Krasavčikiem” (Aleksandrs Dolotovs, Vladimirs Obodovs).
Atgādinām, ka jau 27. oktobrī gaidāms līgas otrais posms, kurā droši vēl var ielēkt komandas, kas nepaspēja pieteikties atklāšanas posmā.

Vairāk informācija par ELKOR Sport pludmales volejbola līgu atrodama Beach Box mājas lapā www.beachbox.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV