Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Rallija supersprintā Biķerniekos startēs arī Eiropas un Latvijas čempioni

Easyget.lv, 15.10.2013. 10:31

Ar sacensību „Rudens 2013” sestdien, 16.oktobrī, Biķernieku trasē noslēgsies šī gada Latvijas čempionāts un FREKO kausa izcīņa rallija supersprintā.
Rallija supersprintā Biķerniekos startēs arī Eiropas un Latvijas čempioni

Starp dalībniekiem, kas jau pieteikušies sacensībai, šobrīd arī divu titulētu sportistu vārdi – Eiropas čempions rallijkrosā Reinis Nitišs, kurš brauks ar Citroen C4 un divkārtējais Latvijas čempions autorallijā Ralfs Sirmacis ar Subaru Impreza.

Pieteikšanās supersprintam „Rudens 2013” turpināsies līdz pat ceturtdienai, 17.oktobrim. Šajā sacensībā var piedalīties gan ar standarta, gan sporta automašīnām, startējot atbilstošās ieskaites klasēs. Pie tam ar vienu automašīnu var startēt vairāki dalībnieki, par to norādot elektroniskajā sacensību pieteikumā.

Rallija supersprints sestdien startēs 11:30, oficiālo rezultātu paziņošana un apbalvošana plānota uzreiz pēc 16:00. Šoreiz trases segumu veidos 100% asfalts. Lai gan trases konfigurācija pagaidām vēl atklāta netiek, organizatori sola, ka ātrumposmi būs interesanti braucējiem un labi pārskatāmi skatītajiem.

Dalībnieku pieteikšanās un sacensību dokumenti www.4rati.lv sadaļā „Supersprints 2013”.

Foto © Dace Janova, www.4rati.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV