Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Latvijas izlase sestdien tiksies ar faniem Statoil degvielas uzpildes stacijā, Ulmaņa gatvē 110

easyget.lv, 24.05.2007. 12:55 | komentāri (1)

Šo sestdien, 26.maijā Statoil degvielas uzpildes stacijā, Ulmaņa gatvē 110, pa ceļam uz Jūrmalu no plkst.11.00 līdz plkst.14.00 Latvijas nacionālā futbola izlase pirms nākamās Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēles pret Spāniju, tiksies ar Latvijas izlases līdzjutējiem. Būs iespējams piedalīties dažādos konkursos, laimēt balvas, kā arī nofotografēties ar valstsvienības futbolistiem un uzreiz saņemt fotogrāfiju. Latvijas Futbola federācija aicina visus futbola fanus uz šo aizraujošo akciju.
Latvijas izlase sestdien tiksies ar faniem Statoil degvielas uzpildes stacijā, Ulmaņa gatvē 110
„Tā ir lieliska iespēja Latvijas izlases faniem satikt futbolistus, aprunāties, saņemt autogrāfus, novēlēt veiksmes gaidāmajās spēlēs un arī atstāt sev par piemiņu fotogrāfiju ar izlases spēlētājiem,” uzsver Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis. Latvijas izlase 2.jūnijā „Skonto” stadionā spēlēs pret Spānijas izlasi, bet 6.jūnijā – pret Dānijas izlasi.

“Lai arī piedāvājam klientiem visplašāko servisa klāstu, tomēr iespēja uzspēlēt futbolu DUS teritorijā būs pirmoreiz. Vai var būt vēl piemērotāka vieta, kur novēlēt laimīgu ceļa vēju, kā labākajā pieturvietā pa ceļam – Statoil degvielas uzpildes stacijā? Ja Latvijas izlasei veiksies, tad būs jākļūst māņticīgiem un fanu tikšanās ar mūsu futbolistiem Statoil DUS kļūs par tradīciju,” stāsta Dace Lodziņa, SIA “Latvija Statoil” Klientu piedāvājuma departamenta vadītāja. Statoil degvielas uzpildes stacijās turpmāk būs iespējams iegādāties arī Latvijas futbola suvenīrus un fanu atribūtiku, kas līdz šim Latvijas futbola līdzjutējiem nav bijusi tik viegli pieejama.

„Mēs ejam pretī mūsu līdzjutējiem. Mēs vēlamies, lai Latvijas fani arī futbolā būtu visspilgtākie. Būsim kopā,” saka Mežeckis.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV