Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Monsterparkā notiks Latvijas skeitparku reitinga noslēdzošās sacensības „Winter Kickoff”

Easyget.lv, 04.11.2013. 11:34

Sestdien, 9.novembrī, Baltijā lielākajā iekštelpu skeitparkā Monsterparks norisināsies „Winter Kickoff” sacensības, kas tradicionāli iezīmē šīs jomas vasaras sezonas noslēgumu un ziemas sezonas sākumu.
Monsterparkā notiks Latvijas skeitparku reitinga noslēdzošās sacensības „Winter Kickoff”

„Winter Kickoff” būs Latvijas skeitparku reitinga noslēguma sacensības, kurās izšķirsies gada kopvērtējuma rezultāti. BMX frīstaila meistaru grupā uz doto brīdi pirmajā vietā ierindojas ventspilnieks Viktors Kronbergs, no kura par dažiem punktiem atpaliek liepājnieki Kārlis Dzērve un Mārtiņš Iltners. Skeitborda meistaru grupā stabils līderis ir Raitis Helmanis no Salaspils, savukārt, ekstrēmajā skrituļslidošanā būs cīņa starp liepājniekiem Niklāvu Katlapu, Andri Kreicburgu un ventspilnieku Tomu Slukinu. Līdz šim reitinga sacensībās piedalījušies 300 jaunieši no visas Latvijas.

Pēc sacensībām „Monsterparks” uz laiku tiks slēgts, lai skeitparku būvnieki „Mind Work Ramps” pārbūvetu esošās skeitparka konstrukcijas. Jauno skeitparku plānots atklāt līdz skolēnu ziemas brīvdienām ar vērienīgu piektās sezonas atklāšanas pasākumu.

„Skeitparku būvējām ekonomiskās krīzes laikā, kad Rīgā atbrīvojās vairāki angāri. Paveicās ar telpu īpašniekiem „Stats Serviss”, kas visus šos gadus ir atbalstījuši jauniešu sportu un mūsu skeitparku. Monsterparku izveidojām par saviem līdzekļiem un ar daudzu draugu entuziasmu. Četru gadu laikā esam strauji auguši kā skeitparku būvnieki, un šo rekonstrukciju arī veiksim par personīgajiem līdzekļiem, kas būs mūsu ieguldījums skeitparku jomas attīstībā, lai arī turpmāk dotu iespēju jauniešiem attīstīties šajos sporta veidos,” stāsta „Monsterparka” direktors Jānis Kundziņš.

Sacensības notiks „Parbmx” BMX frīstaila, „Taktika.lv” ekstrēmās skrituļslidošanas, „Boards.lv” skeitborda un „S-pot” MTB frīstaila skeitparka disciplīnā. Sacensībās aicināti piedalīties jaunieši no visas Latvijas iesācēju, amatieru un meistaru grupās.

Adrese: Monsterparks, Kroņu iela 13A, Rīga
Skatītājiem ieeja bez maksas
Sacensību sākums: 11:00
Dalībnieku reģistrācija: 10:00
Dalības maksa: Ls 2
Vairāk info: www.draugiem.lv/monsterparks

Baltijā lielākais iekštelpu skeitparks „Monsterparks” tika atklāts 2010. gadā, līdz šim skeitparkā norisinājušās neskaitāmas vietēja un starptautiska mēroga sacensības. Skeitparks devis iespēju tūkstošiem jauniešu nodarboties ar sportiskiem hobijiem visa gada garumā, neatkarīgi no laika apstākļiem.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV